Asus N750JV-T4082D, laptop multimedia

Asus N750JV-T4082D e unul dintre noile laptopuri din seria N de la acest brand și ca oricare alt laptop nou și acesta are Intel Haswell. Arată mai bine decât seria precedentă și se poate observa că s-a renunțat la tastatura neagră în favoarea unei tastaturi argintii (în aceeași culoare cu cea a zonei din jurul tastaturii – argintiu). Combinația de argintiu cu negru îi dă un plus de eleganță și cred că e cea mai bună alegere un laptop cu configurație de ultimă generație. Prefer laptopuri mai performante deoarece sunt o investiție bună și dacă vreți să luați unul pentru o perioadă mai lungă, acesta este modelul căutat.

Cât despre preț, nu e unul foarte atractiv iar dacă luați exact această configurație, nu va mai fi nevoie de upgrade-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Ecranul său e unul superior deoarece are o rezoluție 1080p și datorită protecției mate e o alegere perfectă. Puteți alege fie să vizionați fie FullHD pe ecranul său fie să conectați cu ajutorul unui HDMI un televizor. Procesorul Core i7-4700HQ e unul superior ca și performanțe și se poate observa și din frecvența sa. Sunt multe procesoare cu frecvență scăzută care sunt și ele bune însă ele sunt mai utile pe laptopurile cu baterii mici.

Memoria RAM e de 16GB dar nici nu cred că va fi nevoie vreodată de mai mult deoarece nu e un laptop de gaming. Apreciez că are atât HDD cât și SSD, și nu orice SSD ci unul de 256GB. Hardul e și el generos – 1TB, deci aveți la îndemână performanța unui SSD și capacitatea de stocare generoasă a unui HDD.

O altă componentă importantă a acestui laptop e placa video dedicată, dar are și o placă video integrată. E vorba de GT 750M care are 4GB de memorie și după cum se și numește, e una destul de nouă. Cea integrată e și ea utilă deoarece are un consum de energie scăzut – Intel HD 4600. Are dotările obișnuite însoțite de câteva dotări speciale cum ar fi: USBuri 3.0, bluetooth, subwoofer, tastatură iluminată, displayPort etc.

Plusuri: are tastatură iluminată, bluetooth, autonomie de circa 3-4 ore, ecran mat cu rezoluție 1080p, vine cu FreeDOS (e mai ieftin) și designul.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Chiar dacă Asus N750JV-T4082D are o configurație performantă, nu e acel laptop de gaming care poate unii dintre voi îl căutați. Cu toate cele mai sus menționate, poate fi un laptop de gaming dacă nu aveți pretenții foarte mari. Din punctul meu de vedere, e un laptop multimedia bun pentru voi și calitatea audio e superioară. Jos e o prezentare a acestei serii ca să vă faceți o idee:

Lasă un comentariu