Asus N750JK-T4186D, laptop de 17 inci din seria N

Asus N750JK-T4186D e un laptop dintr-o serie foarte interesantă care se situează ca și performanțe și dotări între unul simplu și unul de gaming. Dimensiunile sale sunt cele clasice doar că datorită configurației sale. Bineînțeles, laptopul are nevoie și de un sistem de răcire corespunzător ca și la laptopurile de gaming. Fiecare serie oferă ceva în plus și configurațiile diferă de la unul la altul. Multe laptopuri de 17 oferă posibilitatea instalării a două medii de stocare. Designul e destul de elegant și e prezent și la modelele mai mici, cu ecran de 15 inci. Poate că nu e prea ieftin, dar există alternative ca și laptopurile de 15 inci ori serii inferioare ca dotări/preț.

În general, prețurile sunt justificate de dotările sale iar dacă un laptop vi se pare prea mare, întotdeauna veți găsi unul mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul Core i7-4710HQ care mi se pare destul de bun pentru jocuri, filme și altele. E bine să aveți un procesor mai performant deoarece viteza de procesare e importantă. Placa video Intel e bună pentru cei care vor o autonomie mare, dar placa video GTX 850M e mult superioară altor modele și e utilă pentru cei care vor să încerce jocuri la detalii mai mari.

Ecranul e diferit față de cel al altor laptopuri, deoarece e un IPS de 17 inci cu imagine 1080p. Restul componentelor sunt după cum urmează: 4GB de RAM și hard de 1 TB. Pe partea de dotări trebuie să spun că nu duce lipsă de mai nimic: DVD, difuzoare, card reader, HDMI, subwoofer extern, tehnologie audio SonicMaster, WiFi etc. La acesta vă recomand un mouse pentru un plus de precizie dar puteți alege și unul wireless deoarece laptopul are bluetooth și cablurile pot deveni enervante. Autonomia nu e așa de mare deoarece configurația sa reduce din autonomia clasică a unui laptop cu baterie de 6 celule. Deci e genul de laptop care ar trebui să-l folosiți mai des acasă.

Plusuri: oferă o calitatea audio superioară, tastatura iluminată, placă video GTX 850M, procesor performant,
Minusuri: nu are Windows preinstalat.

Chiar dacă Asus N750JK-T4186D nu vine cu Windows preinstalat, acesta poate fi un plus deoarece laptopul e mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus N750JK-T4186D, laptop de 17 inci din seria N”

Comentariile sunt închise.