Asus N750JK-T4185D, laptop multimedia de 17 inci

Asus N750JK-T4185D e un laptop destul de reușit deoarece e performant. elegant și dotat. În general, laptopurile seriei N arată cam ca și acesta, unele sunt mai mari iar altele sunt mai mici. Îmi place combinația de argintiu cu negru iar tendința e spre ultrabookuri, adică să le facă cât mai subțiri doar că modelele. Are componente hardware bune sau chiar foarte bune care sunt foarte importante (mă refer în special la procesor și placă video). Seria RoG pare că nu mai are sens având în vedere că acesta are un GTX 850 de 4GB. E o placă video mult superioară altor modele.

Prețul e destul de mare dar e justificat de acea listă lungă de caracteristici speciale, de configurație și construcție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația sa e cu Core i7-4710HQ care e creat special pentru laptopurile performant, 4GB de RAM (vă recomand să mai puneți încă o plăcuță de 4 GB), Intel HD 4600, GTX 850, hard de 1 TB și SSD de 24 GB. Ecranul de 17 inci e unul deosebit: tehnologie IPS, imagine FullHD, protecție anti-glare etc.

Puteți să-i faceți niște upgrade-uri dar nu are sens prea multă memorie RAM, 8GB e suficient. Are dotări bune: difuzoare stereo, subwoofer, tehnologie audio SonicMaster, bluetooth, WIFI și altele. Nu are decât Free DOS, de aceea e bine să alegeți un sistem de operare care să-i evidențieze mai bine performanțele sale – Windows 8.1 64 de biți. Nu vă recomand un sistem de operare vechi deoarece nici drivere nu prea sunt pentru ele. Vă recomand un mouse wireless sau cu interfață USB deoarece oferă o precizie mai bună.

Plusuri: are tastatură iluminată, ecran 1080p, configurație puternică, carcasă din aluminiu, arată bine, calitatea audio decentă, are SSD+HDD.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Asus N750JK-T4185D e un bun desktop replacementdatorită acelor caracteristici speciale, adică e un înlocuitor care ocupă puțin spațiu, oferă cam tot ce puteți avea nevoie și multe altele. Nu are nevoie de alte periferice dar un mouse probabil ar fi util. Nu are ecran tactil dar nici nu mi se pare a fi o dotare prea interesantă. Chiar dacă Windows 8 a adus acea interfață, tot nu e un e prea ușor de folosit cu tehnologia touch.

Te-ar mai putea interesa