Asus N71JA-TY020V

Un laptop de tip multimedia de la Asus este acest laptop Asus N71JA-TY020V deoarece are procesor i3-350M, 4 giga de RAM, ecran de 17,3 inci și placă video dedicată pe 128 de biți. Pot spune că arată mult mai bine decât în poze și design-ul iasă mul în evidență datorită combinației de negru cu gri metalizat. Asus N71JA-TY020V are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este un preț mic în comparație cu ce oferă și cum arată. Pe acesta puteți viziona filme HD și Full HD și puteți să vă jucați jocuri la detalii destul de mari deoarece procesorul și placa video oferă această posibilitate.

Poze

Capac
Din spate

Specificații tehnice

Asus N71JA-TY020V are un procesor model Core i3-350M care are tehnologie 32 nm, cache de 3 MB și frecvență de 2,2 GHz. Display-ul Asus Splendid Video de 17,3 inci are o rezoluție de 1600 cu 900 pixeli care este unul de tip LCD cu iluminare LED. Memoria RAM are o capacitate de 4 giga dispusă pe ambele sloturi. Aceasta este de tip DDR3 și poate fi mărită până la 8 giga. Hard disk-ul are un spațiu de stocare de 640 de giga la o viteză de 7200 de rotații pe minut.

Placa video ATI Mobility Radeon HD 5730M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți și este mult mai bună ca și cunoscuta 5650, deci puteți juca o mulțime de jocuri la detalii maxime. Mai are și o placă Intel HD Graphics care are suport HD pentru filme și care oferă o autonomie generoasă datorită consumului foarte mic de energie. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are Altec Lansing, cititor de carduri, unitate DVD, rețea RJ-45, un port USB 3.0, ESATA, două ieșiri audio, port VGA, PCMCIA, microfon incorporat, trei porturi 3.0 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Asus N71JA-TY020V cântărește doar 3,4 kilograme, are tastatură numerică, port USB 3.0 (transferul unui film Blu-Ray se face în mai puțin de un minut), sistem de operare Windows 7 Home Premium pe 64 de biți, autonomie decentă.

Ca minusuri: chiar dacă oferă atât de multe caracteristici, se adresează doar celor care au un buget generos sau au posibilitatea achiziției sale în rate fixe.

Concluzie

Acest laptop Asus N71JA-TY020V este unul pentru filme, muzică, jocuri și poate fi util atât la locul de muncă cât și acasă. Deci este un laptop destul de performant și are cele mai bune tehnologii mobile, toate pentru ca să-ți ușureze viața de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa