Asus N705UQ-GC025, laptop seria Vivobook Pro

Laptopul Asus N705UQ-GC025 face parte dintr-o serie destul de nouă însă cred că vă doriți să fie și accesibil. Laptopurile de 17 inci nu sunt atât de populare pentru că sunt puțin mai scumpe, însă oferă anumite caracteristici: suportă două medii de stocare (nu toate), ecranul e FullHD și oferă un spațiu de lucru mai generos (ecran mai mare). Arată puțin mai diferit față de alte serii recente lansate dar poate nu vă interesează prea mult acest aspect, ci capitolul performanță e mai important.

Se poate vedea cum arată una așa model, dar există și un clip la final pentru cei interesați doar de serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest laptop e unul care are componente hardware decente: i5-7200U, 8GB DDR4, hard disc de 1TB, SSD de 128GB, GeForce 940MX. Cu siguranță sunt laptopuri mai performante decât acesta în același buget dar nu oferă un ecran atât de mare care poate fi destul de folos. Mai sunt utilizatori care preferă un laptop de 15 inci și conectează un monitor pentru a viziona filme deoarece ecranul monitorului oferă specificații tehnice mai bune.

Nu are o configurație de gaming, dar e mult peste una office pentru că are multă memorie RAM, SSD+HDD, placă video dedicată. Îmi plac chiar și laptopurile cu Intel Kaby Lake R, dar sunt mult mai scumpe (procesoarele oferă mai multe nuclee).

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai bune soluții multimedia pentru acasă care le puteți folosi pentru mai multe (aplicații profesionale, gaming și redare media). Chiar dacă are o construcție cu ecran de 17.3 inci, greutatea dispozitivului e de numai 2.1 kg deoarece sunt folosite materiale mai bune (aluminiu). Dacă jucați jocuri ocazional și nu sunteți o persoană pretențioasă, acesta e laptopul ideal.

Asus N705UQ-GC025 arată foarte bine în realitate, până la urmă pozele de prezentare sunt oferite pentru a vă face o idee, iar pentru mai multe detalii legate de serie trebuie voi să căutați o prezentare cu acesta. Am ales prezentarea de jos pentru că e una reușită și poate ați observat că se menționează prezența unei tastaturi iluminate clasice backlit, dar modelul de sus nu are și cred că acest ar fi singurul minus.

Te-ar mai putea interesa