Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus N705FN-GC003, laptop cu Core i7 Whiskey Lake

Asus N705FN-GC003 e unul dintre noile modele ale acestui producător și care e apreciat de utilizatorii multimedia. Cu alte cuvinte, face parte din seria N care e cunoscută pentru performanțele superioare și dotările foarte bune. Sunt disponibile numeroase modele, chiar și cu ecran mai mic doar că nu vor oferi atât de mult spațiu de lucru. Costă cam cât un laptop de gaming de 15 inci, însă depinde și pentru ce-l veți folosi pentru că nu puteți face prea multe compromisuri.

Laptopurile de 17 inci sunt foarte puține pentru că mulți utilizatori preferă pe cele de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noua generație de Intel Core i7 e ceva mai bună decât anterioara însă nu cu foarte mult. E vorba de seria de numită Whiskey Lake, iar placa video integrată e relativ aceeași. Pentru conținut ceva mai diferit, cum ar fi jocurile, avem o placă video modestă care poate rula multe jocuri la detalii minime spre medii. Totuși, nu cred că veți lua acest laptop pentru jocuri, ci mai degrabă pentru a lucra pe el sau e înlocuitorul vechiului PC.

Păreri pro și contra

Greutatea laptopului e destul de redusă pentru dimensiunile sale – 2.2 kg, poate fi comparat cu un model mai mic. Un ecran mai mare e perfect pentru cei care vor să lucreze pe el, astfel totul e mult mai vizibil și spațiul de lucru crește. De aceea, nu mai e necesar un monitor pe lângă el și aveți o rezoluție identică – Full HD. Tastatura e iluminată și nu e colorată ca la variantele ROG sau TUF, astfel că nu va fi deranjantă și intensitatea poate fi reglată în funcție de preferințe. Aveți unul dintre cele mai bune sistem audio pentru laptopuri deoarece sunt prezente difuzoare Harman Kardon.

Asus N705FN-GC003 a fost creat pentru utilizatorii home office adică nu e un laptop care să-l luați cu voi, iar ceva mai portabil poate fi un laptop cu ecran NanoEdge (dimensiunile sunt mai reduse). Mă refer la cele cu margini mai subțiri la ecran, mai că le puteți confunda cu variantele inferioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu