Asus N580VD-DM160, laptop cu ecran FHD 100% sRGB

Laptopul din seria Vivobook Pro numit Asus N580VD-DM160 arată destul de bine și se vede foarte bine din prezentare video. Toate modelele arată la fel și nu veți observa vreo deosebire între ele la capitolul dotări. Configurațiile pot afecta prețul laptopului în special dacă e prezent un SSD sau mai multă memorie RAM. Prețul componentelor e destul de mare de aceea pot exista diferențe mari de preț între anumite modele. SSD-urile de tip M.2 sunt destul de populare datorită performanțelor și ocupă destul de puțin spațiu (sunt prezente chiar și în ultrabookuri).

E vorba de o serie multimedia cu capabilități de gaming decente, dar tot nu se compară cu un RoG. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Componentele sunt foarte importante atunci când căutați un laptop, că doar nu-l luați doar să vă uitați la el. Configurațiile construite sunt destul de echilibrate deoarece vin cu procesoare destul de avansate, cum e și în acest caz – i7-7700HQ Kaby Lake.

Tot mai multe laptopuri nu mai prezintă unitate optică DVD deoarece se face loc pentru alte componente sau construcția devine mult mai compactă. E o dotare care nu o veți folosi prea des și viteza de transfer e chiar mică comparativ cu un USB 3.0. Chiar și greutatea laptopului a avut de suferit, însă în sens bun (laptopul are 2 kg).

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop care poate rula cele mai populare jocuri, iar setările pot fi ajustate la mediu spre maxim (depinde și de rezoluția aleasă). Acesta se adresează oricui deoarece poate face față oricărei provocări, însă are un preț destul de mare pentru anumiți utilizatori. Seria aceasta oferă o tastatură iluminată care e caracteristică laptopurilor premium, care cred că o veți folosi destul de des.

Asus N580VD-DM160 e doar o recomandare, există configurații care pot fi mai accesibile dar nu cred că vă doriți mai puțină memorie RAM sau un model fără SSD. Sunt destul de multe prezentări cu această serie, veți observa că nu e disponibil în numeroase culori cum e în cazul laptopuri mai accesibile.

Lasă un comentariu