Asus N56VZ-S4048D, laptop multimedia

Dacă te interesează un laptop puternic bun pentru sarcini multimedia sau de tip gaming atunci acest Asus N56VZ-S4048D ar fi o soluție ok din punctul meu de vedere. Ar fi excelent în cazul în care te ocupi cu editări foto video deoarece e foarte puternic, iar ecranul e unul de tip Full HD. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, în opinia mea, iar pe acești bani primim un laptop cu o top configurație.

Aspect

Aspectul e unul de ultrabook, însă greutatea e una de circa 2.5 kilograme care e mai mult de laptop, ceea ce și e. Deoarece are un ecran de 15.6 inci are și tastatură numerică în partea dreaptă așa încât dvs. Să introduceți raid numere.

Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor i5-3210M din seria a treia – Intel Ivy Bridge – 8GB memorie RAM și cip grafic Nvidia GT650M care are memorie dedicată de 2GB. Astfel, dacă la sfârșit de săptămână vrei să joci un joc nu o să te oprească nimeni.

Păreri pro şi contra

Îmi place la acest model că are un aspect plăcut, portabilitate ridicată datorită bateriei cu 6 celule, ecran foarte clar mulțumită rezoluției ridicate și o capacitate mare a hardului. Nu vine cu sistem de operare, iar acesta e un lucru cu două tăișuri deoarece plătiți mai puțin pe laptop, dar tot va trebui să instalați un OS și asta o să vă ia ceva timp – 1-2 ore.
Din păcate nu are SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați unul în locul hardului.

Concluzie

În rest, pot spune că e laptopul ideal pentru cei care sunt în căutarea unui notebook multimedia. Dacă ești interesat de acest model atunci trebuie neaparat să vezi preview-ul de alături care e o despachetare a laptopului de față.
Neavând sistem de operare (FreeDOS nu prea poate fi considerat ca fiind OS) va trebui să instalați dvs., iar eu vă recomand Windows 8 pe 64 biți. Trebuie subliniat faptul că producătorii de laptouri furnizează drivere pe CD pentru cel mai nou sistem de operare de la Microsoft.

Te-ar mai putea interesa