Asus N56VV-S4070D, laptop multimedia de 15 inci

Asus N56VV-S4070D e o alegere mai mică și se poate observa acest aspect din numele său (ecran de 15 inci). Există și laptopuri mai mari dar cu siguranță nu sunt la fel de portabile ca și cele de 15 inci. S-a menținut ecranul 1080p, dotările speciale ale seriei N dar nu e vorba de unul cu ecran tactil. Acea dotare e mai mult pentru laptopurile cu ecran HD și dacă vreți să interacționați mai ușor cu interfața Windowsului (la 8 și 8.1). Și pentru acesta recomand un Windows datorită driverelor și pentru că arată ceva mai bine decât predecesoarele versiuni.

Prețul său e  excelent ținând cont de acele caracteristici speciale și nu orice laptop le are (tastatură iluminată, bluetooth, ecran FHD etc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Procesorul e cea mai importantă componente hardware de aceea e bine să fie un Core i7, deoarece puteți juca jocuri cu acea placă GT 750M. Nu e o placă care o veți găsi pe orice laptop dar cu siguranță e performantă și vă recomand să jucați jocurile mai noi la detalii medii.

Ecranul de 15 inci e evident din numele său iar rezoluția ecranului e una 1080p, adică puteți edita diverse ori să vizionați conținut media la o calitate video superioară. Are o memorie de 16GB care e suficientă și nu are sens mai mult (nici nu puteți upgrada la mai mult). Pe partea de stocare are un hard de 750GB și doar un SSD ar fi mai bun.

Dotările sale sunt cele clasice adică care le găsiți și la late laptopuri similare: difuzoare stereo, DVD, card reader, cameră web, SonicFocus, baterie de 6 celule etc. Autonomia de lucru nu e mare deoarece configurația e puternică. Îmi place că are tastatură iluminată care poate fi utilă de fiecare dată când luminozitatea din cameră e redusă.

Plusuri: toate acele dotări speciale, arată bine, configurație performantă (nu e nevoie neapărat de Haswell), calitatea audio și altele.
Minusuri: nu prea are.

Doar privindu-l puteți spune Asus N56VV-S4070D e un laptop deosebit care poate face față oricărei provocări, deci poate înlocui un desktop dar și un laptop mai vechi. În clipul de jos e o serie similară doar unele componente hardware diferă, dar în rest sunt destul de apropiate.

Te-ar mai putea interesa