Asus N56VV-S4053D, laptop multimedia cu ecran 1080p

Asus N56VV-S4053D face parte din seria N (multimedia) de la Asus, dar sunt și alte serii similare cu dotări puțin diferite (poate diferi și generația). Cam toate modelele N de 15 inci arată la fel, unele au tastatură argintie în loc de cea neagră iar ecranul poate fi chiar cu touch. Bineînțeles, prețul e justificat de dotările sale și dacă nu vreți un model așa de scump, optați pentru o configurație cu Core i5. Poate fi un bun înlocuitor pentru un desktop deoarece are un aspect plăcut, un ecran FullHD și altele. Puteți alege și un mouse wireless pentru acesta.

Există și laptopuri de 17 inci, dacă aveți un buget generos și vreți ceva și mai special. Puteți opta pentru rate fixe dacă nu aveți un venit lunar generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Ecranul e superb chiar dacă nu are touch, deoarece rezoluția 1080p oferă o densitate superioară a pixelilor. Memoria RAM e suficientă – 8GB, are un hard de 7200RPM cu spațiu de 750 GB iar procesorul e de tip Core i7-3630QM (Ivy Bridge cu HD 4000). Placa video e GT 750M și e cea mai bună din seria GT, dar există și cele GTX de la RoG-uri. Autonomia sa nu e mare ținând cont de componentele hardware dar în mod office e generoasă.

Ca și caracteristici speciale oferă: tastatură iluminată, finisaj argintiu/negru și subwoofer extern. Tot un sistem 2.1 clasic pare a fi mai bun dar și sistemul audio actual e eficient în special dacă călătoriți și nu aveți o priză. Nu are Windows 8.1 preinstalat, dar voi îl puteți pune fără probleme și nu are sens o versiune veche deoarece producătorul nu oferă drivere pentru sistem vechi.

Plusuri: are o calitate audio superioară, ecran FHD, design elegant, nu e foarte greu și placă video GT 750M.
Minusuri: nu e foarte accesibil.

Asus N56VV-S4053D poate fi următorul vostru laptop dacă nu considerați că e prea scump ori prea performant. Un laptop performant aduce după sine și un preț ceva mai mare. Vă puteți face o idee despre el și din clipul de mai jos, dacă poza de sus e prea mică. Oricum există și alte generații sau versiuni care arată la fel.

Te-ar mai putea interesa