Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus N55SF-S1210V

Dacă vă plac jocurile, filmele și muzica, acest laptop Asus N55SF-S1210V e recomandarea mea deoarece are procesor i7 de ultimă generație dar și alte tehnologii nemaiîntâlnite pe laptopurile de la acest producător. O alternativă la acesta e modelul N55SF-S1113V care vine cu procesor i5. Însă dacă sunteți pasionați de jocuri recomand pe acesta datorită procesorului care e mai performant. Ambele modele din seria Asus N55 au același design interesant în două culori (negru și gri). Un astfel de gadget compact și portabil are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Capac

Specificații tehnice

Are un procesor Intel Core i7 model Sandy Bridge 2630QM care are tehnologie 32 nm, o frecvență de 2 GHz și un cache de 6 MB. Are un display LCD LED cu protecție Anti-Glare pentru ca lumina să nu se reflecte atunci când că aflați în spații prea luminoase. Acesta are o diagonală de 15.6 inci la o rezoluție Full HD. Deci pentru vizionarea de filme 1080p nu vă mai trebuie neaparat un monitor sau TV conectat la HDMI-ul laptopului.

Memoria RAM are o capacitate de 4 giga DDR3 la o frecvență de 1333 MHz și se puteți opta pentru un upgrade dacă vă plac jocurile deoarece are un slot liber pentru încă 4 giga. Hard diskul SATA vine cu o capacitate de stocare de 750 de giga care e destul de generoasă, însă se putea un HDD mai bun.

Am o veste bună pentru gamerii înrăiți și anume că acesta are o placă video clasa 1 GT 555M de 2 giga care e un model clasa 1. La capitolul multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower și subwoofer extern. Pe partea de comunicații și porturi vine cu bluetooth, WLAN, port VGA, LAN, două USB-uri 3.0și două 2.0, o ieșire audio, port HDMI și microfon. Are un acumulator de 6 celule cu autonomie de peste trei ore, o greutate de 2.7 kilograme, tastatură numerică, Windows 7 și subwoofer extern SonicMaster.

Păreri pro și contra achiziției

Este un laptop multimedia foarte reușit și sunt puține modele pe piață care ar putea concura cu acesta în special că vine cu rezoluție Full HD pentru un ecran de 15 inci, subwoofer extern cu tehnologii audio de ultimă generație, o configurație excelentă și un design unic. Ca oricare alt model, și acesta nu excelează la absolut toate capitolele. Aici fac referire la hard disk, care e unul Serial ATA de 5400 RPM.

Concluziei

Acest Asus N55SF-S1210V e un laptop de elită din categoria multimedia, mai precis unul foarte compact dar care costă destul de mult. Însă, raportul performanță/preț e unul foarte bun deci nu mai trebuie să stați pe gânduri dacă aveți un buget suficient de mare sau dacă vă permiteți să-l luați în rate fixe.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Luca

    Am si eu unul dar ma deranjeaza ca acel difuzor nu e integrat in laptop. Sunt de acord ca e mai de calitate sunetul cu difuzorul extern dar laptopul nu mai e asa de portabil.

Lasă un comentariu