Asus N55SF-S1113V

Laptopul Asus N55SF și anume modelul Asus N55SF-S1113V e cel mai bun gadget de la ASUS dedicat părții multimedia în special partea audio deoarece acesta vine cu subwoofer extern Sonic Master. PE acesta găsim și tehnologia Bang & Olufsen ICEpower de pe NX90 care oferă un plus la calitate audio. Modele de elită destinate categoriei multimedia sunt NX90SN-YZ015V și N55SF-S1210V. Trebuie să apreciem că acesta are un design unic (tastatură gri-argintie, capac negru lucios). Mulțumită tehnologiei Sandy Bridge procesorul i5 are temperaturi mau scăzute iar placa video HD Graphics 3000 are un consum foarte redus, oferind o autonomie mare. Cred că se mai putea lucru la aspect deoarece vechea serie parcă arăta mai bine. Acest Asus N55 are un preț bun Vezi prețul special de azi » .

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Asus N55SF-S1113V vine cu un procesor Intel Core i5-2410M de 2.3 GHz care are un cache de 3 MB și tehnologie 32nm. Ecranul LCD LED e unul Anti-Glare deci mat și ideal pentru încăperi luminoase sau spații deschise. Acesta are o rezoluție Full HD 1080p la o diagonală de 15.6 inci deci imaginele se văd superb și la o claritate excelentă. Memoria RAM DDR3 1333 MHz vine cu o capacitate de 4 giga și are un slot liber pentru o eventuală mărire la 6 sau 8 giga. Spațiul de stocare de 750 de giga la 5400 RPM e destul de generos pentru stocarea diverselor fișiere.

Placa video GT 555M de la NVIDIA e un model clasa 1 foarte performant și cu aceasta puteți juca mai toate jocurile la detalii superioare în special că are o memorie video de 2 giga. La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu unitate DVD, tehnologie Bang & Olufsen ICEpower, subwoofer extern SonicMaster, cititor de carduri, cameră web, difuzoare stereo, port HDMI, microfon, două USB-uri 3.0, două USB-uri 2.0, port VGA, LAN, WLAN și bluetooth.

Autonomia de lucru a acumulatorului de 6 celule e undeva la 3 ore și ceva. Are o greutate de 2.7 kilograme. E un model cu tasttură numerică și sistem de operare Windows 7 preinstalat.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunet excepționat, multe porturi USB, placă video performantă, procesorul Sandy Bridge, rezoluție Full HD și provine de la un producător foarte bun.

Minusuri: nu are unitate Blu-Ray și se mai putea lucra la partea de design.

Concluzie

Acest Asus N55SF-S1113V e un model de 15 inci foarte bun chiar mai bun decât un XPS numai că acesta nu are tastatură numerică, dar calitatea sunetului e de necomparat în special datorită subwoofer-ului extern.

2 comentarii la „Asus N55SF-S1113V”

  1. Aspectul nu lasa de dorit dar parca s-au luat dupa laptopul Acer Iconia… cel putin la tastatura.
    Din cate am vazut sunetul e de nota 10 si nu-i lipseste nimic.

  2. Ma deranjeaz la el ca nu are boxa integrata in carcasa. In rest e de nota 10 si parca tastatura seamana ca la un Mac. 😉

Lasă un comentariu