Asus N550JV-CM159D, laptop multimedia cu touchscreen

Laptopul Asus N550JV-CM159D e o alegere bună dacă vă interesează partea multimedia. Dacă vă plac laptopurile premium, atunci acesta poate fi modelul ideal. Din numele său reiese că are un ecran de 15 inci și e vorba de o generație nouă cu ecran tactil (N550). E util ecranul tactil însă nu pentru toată interfața sistemului de operare. Poate dacă era un gadget cu ecran mai mare, putea fi mai utilă acea tehnologie touch. Mă refer la faptul că unele meniul pot fi accesate greu fără cursor (mouse/touchpad). E o alegere bună pentru cei care vor un plus de calitate la ei pe birou. Nu e la fel de portabil precum un ultrabook.

Prețul său e mare dar trebuie să se țină cont de toate acele caracteristici speciale și de performanțele laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din față
Din față

Procesorul de tip Core i7-4700HQ e de 2.4 GHz și e unul foarte bun pentru gameri și nu numai. Totuși placa video dedicată nu se adresează celor care vor să joace jocuri la detalii maxime. Oricum laptopurile nu se compară cu desktopurile la acest capitol. Ecranul de 15 inci e cu imagine 1080p și puteți interacționa ușor cu el datorită tehnologiei touch.

Pe partea de memorie are 8GB RAM și un hard de 750GB. Spre deosebire de multe alte laptopuri, la acesta hardul e de 7200RPM. Deci e mai bun dar nu cu mult mai bun decât un SSD. Pe partea de dotări am observat că are un subwoofer extern reușit care îmbunătățește experiența audio dar tot un sistem audio clasic pare a fi mai puternic (depinde și de alegere). Are o mulțime de porturi, WiFi, bluetooth, difuzoare cu tehnologie audio decentă, DVD etc.

Plusuri: are un ecran 1080p, procesor performant și nou, tastatură iluminată, design elegant, porturi USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus N550JV-CM159D poate fi folosit cam pentru orice, dar trebuie să știți că nu e vorba de un laptop de gaming. Clipul de jos e cu un model mai general, dar configurațiile diferă puțin. Oricum e mult peste un laptop obișnuit din cele mai multe puncte de vedere.

Te-ar mai putea interesa