Asus N550JK-CN393D, laptop multimedia de 15 inci

Laptopul Asus N550JK-CN393D e unul perfect pentru cineva în căutarea unui model de jocuri, dar în special pentru sarcini multimedia deoarece vine cu un ecran de 15 inci care are rezoluție Full HD și panou IPS. E laptopul perfect pentru cineva în căutarea unui notebook care nu doar să arate bine, ci să funcționeze excepțional în price tip de sarcină.

Costul său de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care arată mult mai bine decât un MacBook și vine chiar și cu o boxă externă.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată, iar dacă sunteți curioși de faptul dacă are sau nu tastatură iluminată atunci trebuie știut că are.

Din față
Din față

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesorul i7 model 4710hq, placa video GTX 850M și hardul rapid de 7200 rotații (tot nu se poate compara cu un SSD). Dacă sunteți interesați de partea de conectică atunci trebuie știut că are USB 3, Display Port și HDMI. Iar, pe partea de porturi de rețea ceva deosebit e prezența wireless ac care o să te ajute să transferi informația rapid.

Ca plusuri ale acestui model aș menționa faptul că are multe tipuri de porturi, greutatea nu prea mare (contribuie la o portabilitate bună alături de bateria cu 4 celule care ține circa 4-5 ore).
Din păcate nu are SSD, iar unitatea optică e la fel de inutilă precum tastatura numerică. Un alt lucru care nu îl apreciez e că nu are Windows.

Așa de final pot spune că mie îmi place, iar dacă ai un buget mediu înspre mare și vrei o sculă mai mult decât ok atunci ar trebui să te orientezi înspre acesta.
Ar putea fi o excelent alternativă la modelele RoG de la Asus (în special la Asus G56JR) deoarece vine cu panel IPS și cam cu același hardware.

Alături am pus și un clip cu acest laptop, dar trebuie știut că acest preview are mai mult caracter informativ deoarece modelul din acest articol nu vine cu sistem de operare ori cu ecran touch.

Te-ar mai putea interesa