Asus N53SV-SX365V

Acest laptop Asus N53SV-SX365V se adresează mai mult celor care doresc un laptop de tip multimedia de ultimă generaţie şi cu sistem de operare Windows 7 licenţiat. este un model recent apărut după cum vedeţi are procesor din noua familie Intel, Sandy Bridge, mai precis modelul i5-2410M, cu 4 giga de RAM şi placă video de 1 giga pe 128 de biţi. Design-ul acestui model face ca acest laptop să fie unul de tip premium, adică are o carcasă foarte solidă cu un aspect extrem de solid. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu cred că este unul foarte mare având în vedere cât de performant este şi cum arată.

Poze

Capac
Din lateral

Specificaţii tehnice

Procesor este unul din familia Intel model i5-2410M care are tehnologie 32 nm, frecvenţă 2,3 GHz şi cache de 3 MB. Display-ul Asus Splendid Video are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci care este unul de tip LCD cu tehnologie LED. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga la o frecvenţă de 1333 MHz dispusă pe un slot. Acesta poate fi mărită până în 8 giga cu o investiţie minimă deoarece are un slot liber.

Spaţiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Are două plăci video, Intel HD Graphics 3000 şi nVIDIA GeForce GT 540M. Cea integrată este bună pentru vizionare de filme HD şi chiar Full HD cu un consum redus de energie. PLaca video dedicată este una foarte bună deoarece are o memorie video de 1 giga pe 128 de biţi şi puteţi juca o mulţime de jocuri la detalii maxime.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii Asus N53SV-SX365V are tehnologie Asus SonicMaster, unitate DVD, cameră web de 2.0 MP, difuzoare integrate, cititor de carduri, Bang & Olufsen ICEpower, microfon incorporat, trei USB-uri 2.0, o ieşire audio, port VGA, port HDMI, reţea RJ-45, un USB 3.0, bluetooth şi Wi-Fi.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 3 ore, design foarte reuşit, memorie RAM de 1333 MHz, procesor de ultimă generaţie, placă video decentă pentru jocuri, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biţi, tastatură numerică, cântăreşte doar 2,7 kilograme, are USB 3.0 care are o viteză ameţitoare de transfer (un film Blu-Ray în mai puţin de un minut)

Ca minusuri: putea fi ceva mai ieftin cu vreo 200-300 de lei.

Concluzie

Acest laptop Asus N53SV-SX365V se adresează celor ce vor un laptop de ultimă generaţie, dar şi celor cu bani pentru că nu oricine îşi poate permite un aşa lux. Ar mai fi posibilitatea achiziţiei sale în rate fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa