Asus N53JQ-SX238D

Dacă te interesează un laptop pentru sarcini multimedia, dar bun și la jocuri noi atunci Asus N53JQ-SX238D ar fi un model recomandabil. E bun la jocuri datorită plăcii video GeForce GT 425M care are 128 biți la bus-ul de memorie de un giga și datorită procesorului i7 cu patru nuclee care e un model i7-740QM non Sandy Bridge. Este de neegalat în jocuri și ale aplicații foarte solicitante, dar nu o să mănânce mai multă baterie deoarece e un laptop optimizat pentru o autonomie superioară și astfel bateria o să țină undeva la 3 ore sau mai mult. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi despre care nu pot spune că e mare din moment ce arată foarte bine și există chiar și posibilitatea achiziționării laptopului cu Windows, dar asta va urca puțin prețul lui.

Poze

Ce bine arată notebook-ul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Laptopul Asus N53JQ-SX238D arată foarte bine și asta o puteți vedea din imagine sau din clipul pus la final, iar detaliile sale tehnice sunt impresionante. Procesorul e un i7 care are GPU integrat de tip Intel HD care vine în ajutorul lui nVidia GT425M pentru a asigura o autonomie superioară. Acest cip nu e unul nou ca la N53JF-SX243D, dar performanțele sunt la fel de bune la la modelele noi. Cu acest calculator portabil o să vă puteți uita la filme de orice calitate deoarece ecranul e unul HD, iar dacă nu vă place calitatea atunci puteți conecta un ecran extern pe portul HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine deoarece e un model premium din seria n53, există posibilitatea de a-l achiziționa cu Windows, placa video dedicată e pe 128 biți ceea ce presupune că laptopul e perfect pentru jocuri noi și diferite sarcini solicitante (editate video etc.). Contra: nu există ceva important de reproșat deoarece are chiar și USB 3, dar s-ar putea ca GPU-ul integrat să fie dezactivat pentru ca laptopul să fie compatibil cu Windows XP sau alte sisteme de operare vechi (GPU-ul nVidia e prezent și funcționează 100%).

Concluzie

N53JQ-SX238D arată bine și asta o puteți vedea și din preview-ul de alături despre care spune că e unul destul de explicativ. Dacă ești o persoană care vrei un laptop care să iasă în evidență atunci acest model ar fi recomandarea mea. E destul de bun pentru un mic gamer, dar și pentru un student la arhitectură deoarece procesorul cu patru nuclee va furniza puterea de care aveți nevoie.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu