Asus N53JF-SX243D

Laptopul Asus N53JF-SX243D vine în două configuraţii dar eu am să prezint modelul cu i3, chiar dacă există şi varianta mai scumpă cu i5. Probabil că i3-380 vi se pare depăşit, dar nu e aşa deoarece e cel mai puternic i3 din generaţia anterioară şi asta înseamnă că e superior generaţiei actuale de i3-uri. Laptopul N53JF-SX243D e unul multimedia, dar şi de gaming deoarece are o placă video pe 128 biţi care are tehnologie Optimus ceea ce însemană că atunci când nu e folosită e dezactivată şi astfel creşte autonomia laptopului. Pe lângă placa GT 425M notebook-ul de faţă are şi o placă video integrată în procesor care e performantă şi capabilă de a reda filme de înaltă definiţie fără vreo problemă.

Preţul lui n53jf e mic de sub 3000 lei şi la aceşti bani beneficiezi de sunet de calitate şi tehnologie de ultimă oră cum ar fi nVidia Optimus, USB 3, dar şi de altele. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Lateral

Specificaţii tehnice

Pe modelul SX243D din seria n53 o să vă puteţi juca multe jocuri noi şi o să puteţi viziona chiar filme Blu-ray datorită plăcii grafice cu capabilităţi 1080p. În lipul de alături se poate vedea ce poate placa GT 425M a celor de la Nvidia.

Ecranul are 15,6 inci şi o rezoluţie HD, iar din acest motiv nu e tocmai optim pentru filmele Full HD, dar puteţi conecta un monitor sau TV prin conexiunile disponibile cum ar fi HDMI şi VGA.

Procesorul i3-380M e unul foarte performant, iar în privinţa memoriei RAM puteţi să adăugaţi încă 4 giga, dar trebuie să ştiţi că ambele sloturi sunt ocupate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată (foarte) bine, nu costă mult, are sunet excelent (realizat de Bang & Olufsen în colaborare cu ASUS, sau invers), performanţele sunt bune (fiind asigurate de cel mai tare procesor i3, memorie RAM n cantitate de 4 giga şi placa video de 1 giga şi 128 biţi).
Contra: ambele locaşe de memorie sunt ocupate.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui notebook care să arte bine, să fie performant şi bateria lui să ţină mult atunci acest N53JF sau Asus N53JF-SX243D ar fi unul dintre cele mai ieftine soluţii.
În preview-ul postat alături o să puteţi admira laptopul din orice parte şi se poate vedea cât de bine arată.

Te-ar mai putea interesa