Asus MX239H, monitor LED

Asus MX239H e un monitor apărut anul acesta în România, iar sloganul ASUS pentru acesta e Beauty Beyond Boundaries, adică frumusețe dincolo de limite. Face parte din seria Designo MX și e un monitor destinat acelora care vor ceva special, dar și performant. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un periferic cu ecran mediu de 23 inci, panel IPS, diferite porturi și ecran Full HD.

Aspect

Din imaginile de alături se poate observa mai bine cum se prezintă acest model. E un monitor foarte subțire, iar ecranul e unul foarte clar indiferent de unghi. Pentru a demonstra acest ultim aspect am pus a doua poză care ne arată puterea panoului IPS. Puteți observa că piciorul e unul rotund foarte caracteristic monitoarelor de la acest brand.

Din față
Din față
Înclinat
Înclinat

Caracteristici tehnice

Fiind un monitor de top, MX239H vine cu multiple porturi printre care se numără HDMI, VGA și DVI (e un DVI D). Prezintă diferite facilități cum ar fi difuzoarele, care sunt utile în cazul în care nu aveți prea mult loc pe birou. Ecranul său e unul măricel de 23 inci (undeva la 59 cm) și datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli o să afișeze filmele fără pierderi de detalii. Eu l-aș folosi în combinație cu un laptop de 15.6 pentru a vedea filme, air porturile amintite mai sus cred că ar fi destul de utile în acest sens.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare în opinia mea; imaginea e una foarte clară, o contribuție la acest lucru având IPS-ul și rezoluția; consumul de curent nu e deloc exagerat, fiind de 33W; poate fi montat cu ușurință în condițiile în care are o greutate mică de puțin sub 4 kilograme; corespunde numeroaselor certificări și standarde care ne demonstrează că beneficiem de un monitor realizat cu grijă.
Contra: ecranul nu are o rezoluție mai mare; nu are DisplayPort.

Concluzie

Monitorul de față e unul bun la toate, fiind destinat în special celora care câștigă peste medie și își permit ce e mai bun. Utilizarea monitorului de față nu e deloc complicată fiind Plug and Play, iar din preview-ul de alături (la varianta de 27 inci) puteți vedea mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa