Asus ML249HR, monitor LED-VA Full HD de 24″

Monitorul Asus ML249HR e unul de tip LED cu panou VA și cu diagonală de 24 de inci. Chiar dacă din față pare cam mare, e unul dintre cele mai subțiri monitoare de pe piață. Nu știu cât de util pare a fi acest aspect dar cu siguranță va da un plus de eleganță biroului vostru. Acest brand oferă doar soluții fiabile iar panoul de control e dispus perfect astfel ca să fie accesibil și ușor de folosit. Rama ecranului e ceva mai lată decât la altele însă din lateral se observă care are doar 2.2 cm. Se potrivește destul de bine cu un desktop multimedia chiar dacă pentru jocuri 6ms nu e cel mai grozav timp de răspuns.

Poate fi alternative perfectă la un monitor cu IPS și e destul de accesibil după părerea mea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul e generos iar rezoluția e una corespunzătoare – 24 inci respectiv FullHD. Iluminare e una de tip LED pentru ca să beneficiați de un contrast mai bun și de un consum de energie scăzut. Timpul de răspuns e de 6 ms care e acceptabil pentru uz multimedia dar pentru gaming e bine să fie undeva între 2 și 5 ms. Are un aspect lat, contrast de 50 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de 178 grade pe verticală și orizontală.

Facilitățile oferite de acesta nu sunt prea multe, dar trebuie să știți că nu are tuner TV ori boxe integrate. Ca și porturi are intrare HDMI, VGA și ieșire audio pentru eventuale căști (în caz că nu vreți să deranjați pe cineva). Alte caracteristicile ale acestui monitor sunt: Splendid Video Preset Mode Selection, ajustare luminozitate, ajustare contrast, input selection și ajustare automată. Consumul de energie e destul de redus iar 39W reprezintă consumul maxim.

Plusuri: are intrare HDMI, design modern cu finisaj negru lucios, e fiabil, consum mic de energie (dacă alegeți o luminozitate ceva mai mică), contrast ridicat (sporește claritatea imaginii) și unghiuri de vizibilitate largi similare cu cele oferite de panourile IPS.
Minusuri: nu prea sunt.

Asus ML249HR e un monitor care vi-l recomand pentru uz casnic în special pentru filme, jocuri, navigare web și altele. E o alegere bună indiferent ce fel de utilizator sunteți deoarece ecranul 1080p e splendid cu tehnologia VA și cu celelalte caracteristici. E bine să vizionați și clipul de jos dacă nu v-ați convins că are un design elegant.

Te-ar mai putea interesa