Asus ML249H

Acest monitor LED Asus ML249H e unul din puținele modele cu panouri ISP și iluminare LED. De aceea, diferența de preț e justificată și spun asta pentru că există modele de 24 inci mult mai ieftină, însă după cum bine știți unghiurile de vizibilitate nu sunt prea grozavă. Mai trebuie să adaug și faptul că acesta re un design mult mai elegant și din profil se observă cât de subțire e. Nu e vorba de un monitor obișnuit, însă în acest preț ar fi fost ideal dacă avea și tuner TV, pentru a fi folosit ca un televizor obișnuit. ML249H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Asus ML249H 1
Din față
Asus ML249H 2
De sus

Specificații tehnice

Display-ul său vine cu tehnologie de iluminare LED și panoul folosit e unul IPS. Deci pe lângă culorile vii și contrastul ridicat, veți avea și unghiuri bune de vizibilitate. Mai precis, e vorba de unghiuri de 178 grade care sunt tipice pentru astfel de ecrane. Datorită tehnologiei LED are un contrast dinamic de 50 milioane la 1 care presupune o claritate sporită, iar rezoluția Full HD e numai bună pentru 24 de inci. Iar pentru că are și intrare HDMI, puteți viziona filme Blu-Ray 1080p sau 720p. Alături de un astfel de monitor ar fi indicat un desktop puternic, un media player sau o consolă hardware.

După cum am precizat sus, nu are tuner TV deci nici boxe. Aceste dotări ar fi presupus că era și TV, însă dacă poate sunteți o persoană care vizionează posturi TV online, nu cred că e chiar un minus. Porturile sale sunt puține și pot spune că sunt cele standarde: VGA, HDMI și ieșire audio pentru căști. Poate să ajusteze automat luminozitatea dar și alți parametri pentru a vă oferi o imagine ideală în diverse condiții de luminozitate a camerei.

Asus ML249H e un model recent introdus pe piață și care nu prea are competiție în special dacă nu luăm în considerare cele 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie – 39 W, design unic, finisaj negru lucios, imagine foarte clară și unghiuri mari.

Minusuri: lipsă tuner TV.

Concluzie

Acest LED Asus ML249H e una din cele mai bune alegeri deoarece imaginea oferită e perfectă, are HDMI și are funcții inteligente de ajustare a imaginii. Am pus un clip cu despachetarea acestui monitor, pentru a vă face o idee și a vedea care ar fi conținutul cutiei:

Te-ar mai putea interesa