Asus ML229H

Monitorul LCD Asus ML229H este un monitor premium datorită ecranului LED cu tehnologie IPS. Tehnologia IPS e utilă celor care vor să aibă un ecran cu unghiuri de vizibilitate mai bune. Aş recomanda un ML229H designerilor la început de carieră deoarece sunt sigur că ei nu au aşa mulţi bani dar vor ceva foarte performant.

Chiar dacă nu e LED trebuie să ştiţi că excelează la capitolul claritate a imaginii şi contrast deoarece are un contrast de 50 milioane la 1. Tehnologia LED ar fi ajutat la un consum de curent mai mic, dar nu cred că 37 W e un consum mare, ci perfect. Are ecran LED.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». E un IPS foarte bun de la ASUS, iar dacă vreţi o alternativă bună atunci vă recomand un U2212HM. Preţul acestui ML229H e mai mare decât al unui monitor normal, dar tehnologia cu care e dotată merită un ban în plus.

Poze

Expus
Scos din cutie

Specificaţii tehnice

Asus ML229H are ecran de 22 de inci şi suport Full HD pentru filmele Blu-ray şi dacă aveţi un laptop performant (ca 1215B-BLK109W) atunci îl puteţi conecta prin HDMI la monitor pentru a vedea filmele la o calitate mai bună.

Timpul de răspuns de 5 milisecunde nu e ideal dar nu e nici rău fiind decent pentru jocuri. Alte dotări importante nu ar fi de menţionat deoarece nu are difuzoare sau tuner TV.

Păreri pro şi contra

Pro: are port digital – HDMI, port analog – VGA, greutate de puţin peste 3 kilograme, tehnologie IPS pentru unghiuri de vizibilitate superioare şi designul e plăcut. Alte puncte plus ar fi ecranul care e LED şi de aceea monitorul nu consumă mai mult de 30 şi ceva de W.
Contra: poate era interesant dacă avea o diagonală mai mare.

Concluzie

Asus ML229H este un monitor LED de excepţie şi nu încântă doar prin tehnologiile incorporat ci şi prin designul extrem de bine gândit. Acest model de ML229H face parte dintr-o serie destinată designerilor şi dacă eşti un designer probabil că acest monitor ar fi una dintre cele mai ieftine variante care ar fi ok pentru tine.

Vă invit să urmăriţi şi un video preview pentru a vedea monitorul în acţiune. (Mă gândesc că un astfel de monitor ar sta bine lângă un laptop RoG – Republic of Gamers… tot de la ASUS)

Te-ar mai putea interesa