Tableta Asus Memo Pad Smart 10 ME301T-1A020A

Asus a mai lanst o tabletă numită Asus Memo Pad Smart 10 ME301T-1A020A, și aceasta vine ca o alternativă cu ecran de 10 inci la Memo Pad 7. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care-i dublu față de cel al tabletei de 7 inci, însă ecranul e IPS HD, vine cu cip Tegra 3 și o baterie care ține mai mult.
Probabil știți că Asus e un brand recunoscut pentru tablete precum Transformer, însă problema cu acelea e că nu sunt prea ieftine și atunci nu oricine și le permite. În schimb acest model nu e cu mult mai scump decât un Allview și de aceea cred că orice român pasionat și-o permite.

Aspect

Aspectul e unul plăcut fiind o tabletă neagră cu un spate alb. Dimensiunea ecranului de 10.1 inci e numai bună pentru cititul presei și eventual gaming. Cât despre portabilitate, trebuie spus că nu e afectată negativ de ecran deoarece e undeva la 600 grame – cât cântăresc majoritatea tabletelor cu ecran de 10. Datorită ecranului mare vă recomand husa de protecție TNB USLBK10 pentru tableta 10″.

Gadgetul
Gadgetul

Caracteristici tehnice

Pe scurt, specificațiile sunt un cip Tegra 3, ecran IPS de 10.1 cu o rezoluție HD și un giga memorie RAM. Stă decent la partea de memorie internă deoarece are 16 giga, din care vreo 12 sunt utilizabili, iar dacă vreți mai mult atunci puteți atașa un card (vezi carduri compatibile).
Dacă modelul de 7 inci avea numai o cameră, acesta are două și din această cauză puteți să faceți și poze… deși e cam ciudat să faci poze cu tableta.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu cele mai utile porturi (USB micro și HDMI micro); chiar dacă nu are 3G, puteți să adăugați un adaptor 3G numai că vă trebuie și un adaptor USB – micro USB; hardwre-ul e foarte bun pentru orice; sistemul de operare – Android 4.1 – e la zi.
Contra: materialele nu sunt la fel de calitative precum la Transformer.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tableta Asus Memo Pad Smart 10 ME301T-1A020A”

  1. Din cate am vazut din clip tableta aceasta e la fel de calitativa precum modele Transformer… poate ma insel. Oricum ar fi eu cred ca va trece foarte bine deoarece costa similar cu modelele sub brand romanesc.

Comentariile sunt închise.