Asus MeMO Pad ME70C-1A002A, tabletă pe alb și negru

Asus MeMO Pad ME70C-1A002A e o alegere foarte bună pentru cei care nu vor o tabletă de un brand oarecare, ci de unul cu experiență. Sunt multe tablete de 7 inci cu configurație similară, dar n toate oferă materiale de calitate, Android 4.3 și upgrade-uri la sistemul de operare. Aceasta e disponibilă atât pe negru cât și e alb, iar prețurile sunt aceleași și doar spatele diferă. E vorba de o tabletă modestă cu performanțe bune. Nu aveți nevoie de un Quad Core pentru a juca jocuri, dar există unele jocuri care cer ori se mișcă mai bine pe componente mai bune. Minus al acestei tablete poate fi ecranul deoarece nu e HD dar în rest nu am ce să-i reproșez.

Prețul unui astfel de gadget e foarte bun și dacă nu vă permiteți un laptop, atunci o tabletă ar fi o alternativă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Z2520 e unul de la Intel și chiar dacă nu se compară cu unele, apreciez că e eficient și vine cu un procesor grafic bun. Mă refer la Power VR SGX544MP2 care poate rula cam orice există în magazinul online de aplicații. Are un ecran IPS de 7 inci dar rezoluția e 600p, deci putea fi măcar HD ținând cont de concurența actuală. Oricum, pe viitor ecranul HD cred că va fi standard ca și unele caracteristici tehnice.

Are 1GB de RAM ca și majoritatea tabletelor, iar pe partea de memorie de stocare are 8GB. Trebuie să știți că nu are chiar 8GB, deoarece sistemul e pe acea memorie. Puteți instala aplicații din Google Play și multe sunt gratuite. Nu are 3G, dar are bluetooth și WiFi. Puteți reda filme timp de 6 ore iar când navigați pe web, autonomia e cam la fel de generoasă, poate chiar mai bună (depinde de setările făcute).

Plusuri: preț atractiv, Android 4.3, ecran IPS, performanțe bune la un așa preț și e pe două culori.
Minusuri: nu are ecran HD.

Asus MeMO Pad ME70C-1A002A arată cam la fel ca și restul seriei Memo Pad 7, doar că are un Android mai bun. Jos am pus o prezentare video a unei tablete similare.

Te-ar mai putea interesa