Asus MeMO Pad ME302KL-1B003A, tabletă 10,1 inci

Asus MeMO Pad ME302KL-1B003A e o tabletă care are un ecran de 10,1 inci cu rezoluție Full HD și sistem Android. E model perfect pentru cineva în căutarea unui dispozitiv cu portabilitate excelentă și cu extensibilitate peste medie. Există tablete cu iOS sau Windows, însă Android are aplicații specifice care nu sunt disponibile pe alte platforme.

Dacă te interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un gadget cu ecran IPS și cu rezoluție Full HD. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest dispozitiv, iar pe ecran se poate vedea poza clasică de pe tabletele de la Asus.

Tableta
Tableta

Pe partea de caracteristici are un procesor Qualcomm 8064 care e de tip quad core și o placă video Adreno 320 care facilitează gamingul. Memoria RAM e de 2GB, un lucru deosebit deoarece majoritatea tabletelor au 0,5 sau 1GB. Iar, pe partea de spațiu de stocare are 16GB, însă doar vreo 14 sunt utilizabili deoarece restul sunt utilizați de sistem… ca în cazul oricărui alt tablet PC.
Datorită dimensiunii ecranului populare o să găsiți huse care să se potrivească fără problemă.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt portabilitatea ridicată (mulțumită bateriei care ține până la 10 ore), performanța și brandul. Ultimul lucru e foarte important deoarece acest producătorul e unul cu istorie în domeniul IT&C, iar produsele sale sunt testate și retestate.
Nu era rău dacă avea display de tip Retina… probabil că lipsa lui e compensată de prezența suportului 3G. Conexiunea 3G o să vă ajute să beneficiați de Internet acolo unde nu există wi-fi, însă conectivitatea 3G e disponibilă doar prin abonament.

Asus nu se pricepe doar la laptopuri, ci și la tablete, iar modelul Memo Pad de față e un exemplu. Jocurile vor rula perfect, iar dacă vă pasionează cele cu mașini atunci trebuie știut că acestea vor merge deoarece modelul de față are senzor G.
Comunicarea prin Skype ori hangouts e posibilă mulțumită camerei web de 1,2 megapixeli și suportului pentru aplicațiile specifice.

Te-ar mai putea interesa