Asus MeMO Pad ME302KL-1A002A, tabletă cu Snapdragon S4 Pro

Tableta Asus MeMO Pad ME302KL-1A002A face parte dintr-o nouă serie și spun asta deoarece spatele e lucios, procesorul e un Snapdragon S4 Pro iar procesorul grafic e cel standard – Adreno 320. Designul nu e chiar așa de diferit de cel al altor tablete, însă prefer un spate mat deoarece oferă un grip mai bun și nu lasă amprente. Întradevăr, suprafețele lucioase dau un plus de eleganță dar în cazul tabletelor, e bine ca doar partea din față să fie lucioasă. Puteți opta pentru o husă sau o tastatură wireless deoarece nu toate tabletele au stații de andocare incluse (mă refer la cele cu tastatură).

Prețul mi se pare bun pentru performanțele sale și ce dotări oferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e de tip Quad-Core deci e și performant, iar modelul e Qualcomm 8064 Pro cu procesor grafic Adreno 320. Ecranul de 10 inci e o alegere perfectă chiar și pentru cei ce preferă să vizioneze filme în timp ce merg la scoală ori la locul de muncă. E vorba de un IPS cu unghiuri de vizibilitate excelente și cu rezoluție 1080p.

Memoria RAM de 2 GB e perfectă pentru cei care instaleze multe aplicații și vor să beneficieze de un multitasking bun. Memoria internă e una de 16GB dar utilizabilă e mai puțină. Ca și dotări are: difuzoare stereo, două camere (cea frontală e de 1.2 MP și cea din spate e de 5MP), WiFi și 3G.

Bateria de 6760mAh e una excelentă deoarece oferă până la 10 ore de viață tabletei. Porturile sale sunt: HDMI de tip micro, audio și micro USB. Sistemul de operare Android e cel mai popular de pe piața tabletelor, în special în Europa. Versiunea 4.2 JellyBean de pe acesta e foarte bună deoarece e fluentă și oferă multe caracteristici utile. Cu siguranță astfel de tablete vor primi upgrade-uri la versiuni precum KitKat – 4.4.

Plusuri: procesorul Quad Core e de tip Snapdragon S4 Pro, autonomie mare, 3G, fiabilitate crescută și are HDMI.
Minusuri: spate lucios.

Asus MeMO Pad ME302KL-1A002A e o alegere bună dacă vreți să vizionați conținut de calitate, să vă jucați jocuri 3D ori să navigați fără probleme pe ‘net deoarece are și 3G. Nu mi se pare scumpă având în vedere că e o tabletă high-end iar tabletele cu 3G nu sunt foarte ieftine. Jos e un clip interesant din care vă puteți face o idee despre ea și cât de bine se descurcă.

Te-ar mai putea interesa