Asus MeMO Pad ME302C-1B027A, tabletă ieftină de 10 inci

Asus MeMO Pad ME302C-1B027A face parte dintr-o serie ieftină dar una destul de bună dacă vreți și ceva performant. Spun asta deoarece ecranul e 1080p, memoria RAM de 2GB, spațiu de 32GB și procesor Dual Core. Există diverse configurații însă aceasta cred că e cea mai bună. Dacă nu v-o permiteți există serii similare care oferă ecran HD. Designul nu diferă de la un model la altul, deoarece mai toatele modelele MeMo Pad arată la fel doar că la unele spatele e cam la fel. Tehnologia wireless bluetooth e ideală dacă aveți o tastatură wireless și ar fi bine să optați și pentru un stand.

Având în vedere bugetul, nu puteți avea multe pretenții dar cu siguranță poate fi un înlocuitor pentru un laptop (dacă nu vă trebuie neapărat Windows). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Dual Core de 1.6GHz e o alegere bună chiar și pentru utilizatorii cu pretenții mai mari (jocuri, filme etc). Ecranul 1080p e o alegere bună deoarece oferă o imagine destul de detaliată și o să apreciați faptul că puteți interacționa cu până la 10 degete. Un ecran detaliat e binevenit și pentru cei care citesc deoarece nu mai trebuie să dați zoom.

O memorie de 2 GB e mai mult decât suficient și 1GB e suficient. Totuși e bine să alegeți o tabletă performantă deoarece e o investiție și niciodată nu puteți ști ce o să apară și va fi nevoie de performanțe mai bune. Are un procesor cu 2 nuclee și nu cu 4 deoarece bateria nu e prea mare, iar procesoarele cu multe nuclee consumă mai mult.

Slotul de memorie e util pentru cei care consideră că 16GB de memorie nu e suficientă. Pe partea de dotări are o cameră web, cameră foto principală, procesor grafi performant SGX544. Pe partea de tehnologii are bluetooth și WiFi. Nu are 3G dar o astfel de conectivitate ar fi mărit doar prețul tabletei. Sistemul de operare e la versiunea Android 4.2 Jelly Bean și nu e nevoie de una mai bună.

Plusuri: procesor performant și cu consum redus, Android Jelly Bean, autonomie mare,suficientă memorie de stocare și RAM.
Minusuri:

Asus MeMO Pad ME302C-1B027A e o tabletă mare și nu prea se mai fabrică modele mai mari deoarece nu sunt așa de portabile, iar configurații high-end pot fi găsite și pe tablete ca și aceasta. Jos e un clip cu un model similar și .

Te-ar mai putea interesa