Asus MeMO Pad ME302C-1B009A, tabletă FullHD

Asus MeMO Pad ME302C-1B009A e un model MeMo Pad 10 cu spate albastru închis dar există și modele pe alte culori. Specificațiile acestei tablete diferă de la un model la altul, dar aceasta are procesor Dual Core Intel, 2GB RAM și 16GB stocare. La un așa preț nu are 3G, ci numai conectivitate WiFi care e standard pentru toate tabletele. E o tabletă ceva mai deosebită deoarece ecranul are o rezoluție 1200p. Ecranul e superb și pentru că are unghiuri de vizibilitate largi datorită panoului IPS. Am pus atât o poză cât și un clip de prezentare la final.

Alternative mai ieftine cu tabletele cu ecran HD și cu memorie RAM de 1 GB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Intel Z2560 de 1.6 GHz e un Dual Core și are o placă video integrată. Ecranul de 10 inci are o rezoluție FullHD deci densitatea pixelilor e foarte bună. Se poate viziona conținut media 1080p dar și la o calitate video mai mică. Puteți juca diverse jocuri deoarece procesorul grafic e SGX544 3D care e des întâlnit (în special când vine cu acel procesor Intel).

O memorie RAM de 2 GB e mai mult decât suficientă pentru un sistem de operare de tip Android. Memoria internă de 16GB e ceva mai mică deoarece sistemul e instalat tot pe ea. Camera frontală e o dotare standard ca și la majoritatea tabletelor doar că la aceasta, senzorul e de 1.2MP. E însoțită și de o cameră în partea din spate care are un senzor de 5MP.

Are tehnologie bluetooth care e utilă pentru transferul wireless de date dar și pentru a conecta un periferic wireless. Autonomia diferă în funcție de cum folosiți tableta, astfel că e mai mare când doar navigați pe web. Ca și porturi are USB de tip micro pentru a conecta cablul de date și ieșire audio pentru a conecta niște căști ori sistem audio.

Plusuri: autonomie maximă de 10 ore, sistem de operare Android 4.2 JB, bluetooth, cameră de 5MP, multitasking și claritatea imaginii.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad ME302C-1B009A e una din multele tablete din seria cu ecrane de 10 inci iar alternative mai ieftine sunt cele cu ecrane mai mici (de 7 și 8 inci). Clipul de jos e cu un model pe alb care are un design similar iar configurațiile nu diferă cu mult față de cel de sus.

Te-ar mai putea interesa