Asus MeMO Pad ME302C-1A031A, tabletă de 10 inci

Asus MeMO Pad ME302C-1A031A e una dintre tabletele seriei MeMo Pad FHD 10, iar din numele său se poate concluziona că are un ecran FullHD de 10 inci. Costă aproape cât un laptop dar e mult mai bună tableta când vine vorba de calitate video, jocuri, autonomie sau portabilitate. Aceasta e o variantă pe alb dar există modele cu configurații similare și care sunt cam cu aceleași componente. Nu diferă cu mult componentele poate doar spațiul intern iar unele au sau nu au 3G. Arată bine iar designul nu e cu mult mai diferit față de cel al altor tablete. Puteți opta pentru o tastatură wireless deoarece tableta are bluetooth ți va mări funcționalitatea tabletei (există tablete convertibile care au stații de andocare cu baterie integrată, iar autonomia în modul laptop e mai bună).

Autonomie e dublă față de ce a unui laptop sau comparativ cu cea a unei tablete accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul Intel dar cu 2 nuclee pentru performanțe iar procesorul grafic e SGX544. Acesta a devenit destul de popular și e similar cu Mali 400, dar e mai bun. Chiar și procesoarele Intel sunt alegeri bune și nu e nevoie neapărat de Quad Core-uri. Ecranul de 10 inci e unul superb cu acea rezoluție 1080p.

Restul specificațiilor sunt următoarele: 2GB RAM și 32GB. Are suficientă memorie RAM, chiar și 1GB era suficient. Dotările sunt următoarele: 2 camere, WiFi, bluetooth, baterie, port audio, slot pentru card etc. Are o greutate de 580 grame care e foarte bună pentru dimensiunile sale. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și nu aveți nevoie neapărat de ceva mai nou deoarece și acesta se mișcă bine. Aplicațiile preinstalate nu sunt multe dar se pot instala și altele de pe Google Play. Spre deosebire de tabletele foarte ieftine, aceasta oferă o autonomie de maxim 10 ore.

Plusuri: ecranul e superb, autonomie mare dacă doar navigați pe web, calitatea materialelor, design, are bluetooth și 2 camere decente.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad ME302C-1A031A e o tabletă bună cam pentru orice deoarece are multe dotări și performanțele ei sunt peste medie și cu un Dual Core. Jos am pus un clip cu o tabletă similară și toate arată la fel, chiar dacă spatele e colorat diferit. Poate face față aproape oricărei provocări și spun „aproape” deoarece nu se poate compara cu Windows.

Te-ar mai putea interesa