Asus MeMO Pad ME302C-1A009A, tabletă albă

Asus MeMO Pad ME302C-1A009A e una dintre puținele tablete albe cu Android, însă nu e albă în totalitate, ci doar spatele e pe alb iar fața e neagră și lucioasă. Ca și dotări are destul de multe și bune care măresc funcționalitatea gadgetului. Îmi place că există alternative suficiente chiar și cu spațiu intern ceva mai mare, altele au 3G și culoarea de pe spate poate să difere. Fiabilitatea tabletelor de la un astfel de brand nu poate fi pusă la îndoială iar de aceea o recomand. Tabletele mai ieftine sunt bune dacă nu vă permiteți ceva mai scump, dar nu pe acelea upgrade-urile la un Android mai nou sunt puține.

Prețurile sunt bune pentru astfel de tablete și nu văd de ce ați lua un laptop în loc de aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Procesorul Intel e o alegere bună deoarece e unul cu două nuclee iar cel grafic e  cunoscutul SGX544 3D, care e puțin superior altor modele. Are un display generos de 10 inci iar rezoluția îi îmbunătățește calitatea imaginii. E vorba de o rezoluție 1200p adică FullHD. Pe partea de memorie are 2GB RAM și un spațiu intern de 16GB. Din păcate memoria utilizabilă e mai puțină deoarece și sistemul consumă din ea.

Ca și dotări are nelipsitele tehnologii wireless bluetooth+WLAN (e bine să aveți un router wireless), camere, port audio, USB etc. Deci nu are HDMI iar un astfel de port vă ajută să conectați televizorul sau monitorul la această tabletă (pentru a viziona mai bine filme ori să vă jucați jocuri pe un ecran mai mare). Deci există avantaje dacă aveți HDMI, dar nu e ca și MHL, adică tableta nu se încarcă pe parcurs. Are doar 580 grame și e bine așa pentru o tabletă de 10 inci. Sistemul Android e perfect pentru utilizatorii multimedia dar și cei office, dacă aleg aplicații corespunzătoare.

Plusuri: toate acele dotări speciale, configurația, designul, poate face față multor provocări, autonomie peste medie etc.
Minusuri: nu prea are având în vedre ce oferă utilizatorilor.

Asus MeMO Pad ME302C-1A009A e o alegere bună pentru cei care vor să beneficieze de un gadget compact, portabil și performant. Pe partea de jocuri, nu veți întâmpina nici un obstacol deoarece procesorul grafic e mai bun decât Mali 400. Jos e o prezentare a unei tablete similare și chiar dacă culoarea diferă, designul e același.

Lasă un comentariu