Asus MeMO Pad ME180A-1B008A, tabletă de 8″

Asus MeMO Pad ME180A-1B008A e o alegere bună dacă vă doriți o tabletă cu ecran de 8 inci și să fie accesibilă. E vorba de seria MeMo Pad 8 HD deci diagonala ecranului poate fi aflată cu ușurință. Pot spune că e un model de tip mid-range, adică nu e nici prea slabă dar nici prea puternică. Mă refer la faptul că are un procesor Quad Core, 16GB stocare și 1GB RAM. Nu e o tabletă cu 3G, ci are doar WiFi iar o soluție poate fi un smartphone cu funcție WiFi hotspot.

Prețul ei e unul corespunzător dar putea fi ceva mai mic având în vedere alternativele de la concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e un Quad Core numit RK101 și care oferă un procesor grafic Mali 400 MP4. Astfel puteți juca orice joc doriți, totul se va mișca repede și nu veți observa vreun lag în jocuri. Ecranul IPS de 10 inci are o rezoluție 800p și e unul multi-touch ca la oricare altă tabletă. Puteți să o folosiți pentru vizionarea de filme ori precum un ebook, deoarece sistemul de operare e numai bun pentru astfel de sarcini.

Restul componentelor le știți deja deoarece le-am menționat mai sus și cred că sunt ok (RAM și memorie internă). Pentru mai mult spațiu se poate opta pentru un card de memorie. Ca și dotări are: difuzoare stereo, slot pentru card, bluetooth, WiFi și o baterie excelentă. Nu vă oprește nimeni să luați o tastatură ori un mouse wireless pentru acesta, dar cred că un stand ar fi și mai util pentru uz casnic.

E destul de ușoară pentru dimensiunile sale și nu arată cu mult mai diferit față de seria 7. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean iar upgrade-uri veți primi când vor fi disponibile.

Plusuri: are bluetooth, ecran HD, spațiu de stocare de 16GB, memorie RAM de 1 GB și autonomie de până la 9 ore.
Minusuri: putea fi ceva mai accesibil.

Asus MeMO Pad ME180A-1B008A o o alegere bună chiar dacă există diverse tablete mai ieftine. Un producător cum e Asus, oferă cele mai bune componente în acel buget și baterii excelente. Și autonomia de lucru e un factor important în alegerea unei tablete. Nu e tot una să ai o tabletă care ține 4 ore și una care ține dublu. Astfel și durata de viață a bateriei e mai lungă deoarece nu mai e nevoie să o încărcați așa de des.

Te-ar mai putea interesa