Asus MeMO Pad ME173X-1A077A, tabletă de 7″

Asus MeMO Pad ME173X-1A077A e una dintre acele tablete portabile cu ecran de 7 inci și care sunt destul de fiabile având în vedere că sunt oferite de producători cu experiență în domeniu. O puteți lua la facultate, la lucru ori chiar să o folosiți acasă. Nu e genul de tabletă care ar putea înlocui un laptop deoarece ecranul e ceva mai mic iar Androidul e un sistem de operare de tip multimedia. Adică e mai ușor de folosit, poate face față jocurilor și suportă multe formate media. Există și varianta de 8 inci care e ușor mai mare și e mai nouă.

Prețul unei tablete depinde și de configurația ei, dar și brandul are un rol important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul joacă un rol important deoarece influențează în mare parte performanțele tabletei și face ca totul să se miște fluent. E unul cu 4 nuclee și procesorul grafic e și el ok pentru ca să jucați jocuri 3D. Ecranul de 7 inci are o rezoluție superioară – 1280 cu 800 pixeli, unghiurile de vizibilitate sunt și ele bune. Ecranul e o altă caracteristică importantă deoarece cu ajutorul său veți interacționa cu interfață Androidului și un ecran detaliat e numai bun pentru citit.

Memoria RAM de 1 GB e suficientă pentru multitasking și nu e nevoie de mai mult. Spațiul de stocare utilizabil e mai mic de 16GB, dar o extindere se poate face cu un card de memorie.

Are două difuzoare, cameră frontală, cameră principală de 5MP, slot pentru carduri, bluetooth, audio și WiFi. Poate că ar mai fi de adăugat câteva dotări dar acestea sunt cele mai importante și des folosite. Greutatea ei de 302 grame e ok pentru o tabletă de 7 inci și o puteți transporta precum o mapă.E o variantă albă dar sunt și alte culori interesante. Android 4.2 Jelly Bean nu e cea mai nouă versiune dar e acceptabilă.

Plusuri: autonomie de până la 10 ore, difuzoare stereo, bluetooth,  ușoară, fiabilă, cameră de 5MP etc.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad ME173X-1A077A e una dintre multele modele ale serie Pad HD 7 care e una destul de accesibilă ca și cea care oferă modele de 8 inci. Prefer tablete accesibile deoarece nu am nevoie de performanțe ridicate și mă ajută să economisesc. Economisind bani, puteți schimba mai des tableta. Clipul de jos cred că vă va fi de folos în alegere modelului dorit (vă puteți face o idee despre o astfel de tabletă).

Te-ar mai putea interesa