Asus MeMO Pad ME172V-1G052A, tabletă roz

Tableta Asus MeMO Pad ME172V-1G052A e una dintre cele mai bune tablete de 7 inci în acest buget i spun asta deoarece raportul fiabilitate/preț e foarte bun. Aceasta concurează cu mulți producători cunoscuți și e singura tabletă în acest care oferă până la 7 ore de funcționare. Din păcate producători ca Allview, E-Boda sau mai știu eu care, oferă tablete cu procesor Dual Core în același preț, însă autonomia tabletelor e pe jumătate. Acest modele e pe roz și doar spatele e colorat iar partea frontală e tot pe negru lucios ca la restul. Deci sunt mai multe modele similare cu configurații identice, însă culoarea diferă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Ambalajul și conținutul pachetului e același indiferent de culoare și cu siguranță veți găsi modelul pe culoarea dorită sau preferată. În cutie nu e livrată o husă și de aceea trebuie să alegeți o husă compatibilă.

Cutia
Cutia
Meniu
Meniu

Specificații tehnice

Procesorul său e unul model dar suficient pentru a beneficia de fluiditate – 1GHz Single Core. Un Dual Core nu ar fi stricat pentru cei care vor să o folosească și pentru jocuri. În general, un procesor performant și nou vine și cu un procesor grafic pe măsură – Mali 400. Ecranul de 7 inci are o rezoluție decentă – de 1024 cu 600 pixeli. Bineînțeles e unul multitouch care deci acceptă gesturi cu maxim 10 degete.

Memoria RAM de 1 GB iar cea internă e de 16 care e foarte bună având în vedere că poate fi mărită cu un card microSD. Ca și dotări are un difuzor, cameră web, USB de tip micro, ieșire audio, WLAN și baterie generoasă. Bineînțeles e ușoară (sub 400 de grame), are senzor G și cel mai nou Android (4.1 Jelly Bean). Are caracteristici foarte bune dar nici chiar ideală pentru o tabletă în acest buget. Eu aș prefera un Dual Core pentru ca aplicațiile să pornească mai repede iar jocurile 3D să ruleze perfect.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Android Jelly Bean, autonomie foarte bună, robustă, multitasking, spațiu de stocare generos și altele.

Minusuri: nu are procesor Dual Core.

Concluzie

Acest Asus ME172V-1G052A e o alegere bună pentru „ea” sau poate fi cadoul ideal pentru iubită în cazul în care iPad Mini vi se pare prea scump. Pot spune că e o tabletă reușită care pe parcurs o să se mai ieftinească sau o să vedem modele de la Acer ori Samsung care pot concura c aceasta:

Lasă un comentariu