Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus MeMO Pad ME172V-1B063A, tabletă ieftină cu Android 4.1

Actualizare: Modelul Asus MeMO Pad ME172V-1B063A e acum la reducere, fiind cu 200 lei mai ieftin decât costa în martie și costă 599 lei. Sunt disponibile și resigilate de la 549 lei.

Articolul din 26.03.2013:
Asus MeMO Pad ME172V-1B063A e o tabletă de 7 inci care vine ca o alternativă la Nexus 7 și care se evidențiază printr-un preț mic, portabilitate crescută și componente de top. E o variantă mai lite a modelului realizat alături de Google, dar funcționalitatea e aceeași.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar față de tableta amintită anterior are suport pentru carduri (vezi câteva carduri compatibile) deoarece s-ar putea ca 16GB să nu vă fie de ajuns. Datorită acestui preț cred că e un gadget numai bun pentru cei care nu au așa de mulți bani și și-au dorit întotdeauna o tabletă.

Aspect

Ecranul e unul de 7 inci și de aceea cred că nu o să aveți probleme în a găsi o husă compatibilă. Cântărește undeva la sub 400 de grame, ia bateria ține undeva la 7 ore ceea ce e foarte bine în opinia mea. Din imaginile de alături se poate vedea foarte bine cum arată cutia și tableta.

Cutia

Cutia

Meniu

Meniu

Caracteristici tehnice

Vine la pachet cu un procesor VIA WM8950 și cu o placă video Mali 400 despre care cred că va rula orice joc. Ecranul e unul de 7 inci cu o rezoluție de 1024×600 pixeli, iar din această cauză o să puteți vedea filmele HD fără pierderi. Memoria internă e mare, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți lua un card Micro SD.
Despre sistem de operare trebuie spus că e vorba despre Android 4.1, iar dacă vă interesează actualizările atunci trebuie știut că Asus oferă des actualizări pentru gadgeturile sale.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; ecranul e unul calitativ; suportă carduri așa încât să-i puteți extindeți memoria; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită cu ajutorul garanției extinse; are porturi de ultimă generație printre care se numără USB la care puteți pune un adaptor 3G compatibil.
Contra: nu are un ecran mai mare.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă de ultimă generație la un preț foarte bun atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Acest ME172V-1B063A e o alternativă foarte bună pentru tabletele ieftine de la Allview sau E-Boda, iar despre cum arată puteți vedea mai bine din clipul de alături care e un excelent preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu