Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1A121A, tabletă performantă

Asus ME173X-1A121A e un model care face parte din seria MeMO Pad HD 7 și după cum bine știți e vorba de o serie accesibilă. E o tabletă accesibilă și pentru că are specificații modeste. E o tabletă de tip mid-range care poate fi folosită și pentru a juca jocuri 3D. Designul e destul de plăcut și se poate observa că poate fi ținută cu ușurință într-o singură mână iar cu cealaltă mână puteți naviga ușor prin interfață. Puteți chiar să folosiți un stand dacă vă doriți să aveți ambele mâini libere (în eventualitatea în care vreți să vizionați un film ori să scrieți ceva).

Prețul ei e bun având în vedere fiabilitatea și autonomia mare – până la 10 ore. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Meniu
Meniu

Procesorul cu patru nuclee e o alegere perfectă pentru cei pasionați de jocuri ori conținut media. Dacă o vreți doar pentru navigare web și socializare, e perfectă și nu cred că ar trebui să alegeți o tabletă și mai ieftină. Ecranul e unul cu multi-touch iar rezoluția e una 800p, care e suficientă dacă vreți să redați conținut 720p în special că are  panoul IPS.

Capacitatea de 1 GB RAM e perfectă pentru cei ce vor să beneficieze de un multitasking bun. Puteți opta să folosiți un card de memorie dacă memorie utilizabilă e cam mică (pe memorie de 8GB se află și sistemul). E dotată cu două camere web, slot pentru card, bluetooth, WiFi, baterie mare și altele. Chiar dacă nu are HDMI nu cred că e un minus în acest buget.

E destul de ușoară și ușor de transportat datorită dimensiunilor ei. Sunt multe aplicații preinstalate dar puteți instala și altele. Android 4.2 Jelly Bean e o alegere bună deoarece e fluid, rapid și destul de funcțional.

Plusuri: are GPS, autonomie foarte mare în mod office (prin WiFi), are bluetooth (deci se pot conecta periferice wireless), ecran HD, configurație bună și Android JB.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X-1A121A e o alegere foarte bună dacă nu vă interesează performanțele ridicate iar portabilitatea ar fi de folos. Jos e un review al acestui model sau mai bine zis a unui model similar. Configurațiile nu diferă cu mult, la unele modele poate să difere doar culoarea. În cazul de sus, e vorba de un model cu spate alb, dar fața e întotdeauna negru-lucioasă.

Lasă un comentariu