Asus MeMO Pad HD 10 ME102A-1F017A, tabletă roz

Asus MeMO Pad HD 10 ME102A-1F017A e o alegere bună comparativ cu alte serii deoarece e mai ieftină și are Quad Core. Există și serii FHD adică care oferă ecran 1080p, dar procesorul e unul Intel cu 2 nuclee. Aceasta e o variantă pe roz deci se adresează „ei”, dar există tablete cu aceleași specificații pe alte culori. Din față toate arată la fel, adică au suprafață negru lucioasă iar logo-ul e dispus în partea stângă sus. Poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită dacă o tabletă de la Apple vi se pare prea scumpă. Această configurație face față oricărei provocări iar dacă vreți ceva pentru voi, chiar și seriile cu ecran FullHD pot fi alegeri bune.

Prețul mi se pare corect iar spre deosebire de tabletele foarte accesibile, acesta oferă mult mai multe avantaje. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.6 GHz e bun indiferent de utilizator, fie că e vorba de unul care doar navighează fie că e unul care se joacă jocuri. Spun asta deoarece procesorul grafic e unul corespunzător adică poate face față unor jocuri 3D care au detalii grafice destul de mari. Ecranul e unul IPS de 10 inci cu rezoluție HD. Configurația sa e una bună dar nu zic că nu era loc de mai bine. Totuși, 1 GB de RAM mi se pare suficient iar 16GB spațiu de stocare e mai mult decât mulți dintre voi ați avea nevoie.

Are dotări ca și: boxe stereo, slot pentru card, două camere, Mali 400, bluetooth, GPS, WLAN, baterie mare, USB și microfon. Autonomia poate atinge și 10 ore dacă doar navigați pe web. Aplicațiile preinstalate sunt ceva mai multe decât la alte tablete dar puteți instala și altele din store (magazinul online). Android 4.2 Jelly Bean e o versiune destul de populară și cu siguranță, producătorul va oferi și niște upgrade-uri la KitKat.

Plusuri: e performantă, multe aplicații speciale de la producător, boxe stereo, bluetooth, autonomie mare, fiabilitate și e ușoară.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus ME102A-1F017A e un model al seriei MeMO Pad HD 10 care poate concura cu multe branduri cunoscute. Noile modele sunt tot mai ieftine și sunt alternative tot mai bune la notebookuri. Chiar dacă sistemul de operare diferă, Androidul tot avansează iar aplicațiile disponibile din Google Play sunt multe. Jos e o mică prezentare a acestei tablete și trebuie să știți că culoarea nu influențează prețul.

Te-ar mai putea interesa