Asus MeMO Pad HD 10 ME102A-1B018A, tabletă gri

Asus MeMO Pad HD 10 ME102A-1B018A e o alegere bună în special dacă dacă nu doriți să dați prea mulți bani pe o tabletă. E o alegere mai accesibilă decât cele cu ecran FHD ori Retina, dar nu aveți nevoie de o imagine prea detaliată. Un ecran HD mi se pare suficient de bun iar în cazul filmelor vă recomand cele 480p ori 720p, nu prea ar avea sens să vizionați filme 1080p pe o tabletă. Designul nu diferă cu mult doar culoarea de pe spate, iar specificațiile sunt cam aceleași.

Prețul mi se pare corect și ar trebuie să profitați de ofertă având în vedere că un laptop e mult mai scump și nu e la fel de portabil. Bineînțeles, sistemele de operare diferă iar Androidul se adresează mai mult celor pasionați de partea multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.6 GHz e bun chiar și pentru jocuri ori utilizatorii office, deoarece e performant iar consumul de energie e mic. Ecranul său de 10 inci e suficient de mare și nu are sens ca producătorii să ofere tablete și mai mari cât timp un ecran mai mare ar influența greutatea tabletei. Rezoluția sa e una 800p și e numai bună pentru filme HD.

Memoria RAM e una de 1GB iar cea internă e de 16GB, utilizabilă e ceva mai mică. Ca și dotări are cele uzuale dar și câteva speciale: boxe stereo, slot pentru carduri de 64GB, SonicMaster, bluetooth etc. Dotările standard le găsiți și la alte tablete similare deci nu are sens să le mai enumăr. Bateria poate oferi cam 10 ore de navigare web și e mai mică când vă jucați jocuri. În pachet sunt incluse accesoriile standard. Are multe aplicații preinstalate dar nu vă oprește nimeni să vă instalați jocuri ori alte aplicații.

Android 4.2 Jelly Bean e cel mai popular și mai folosit sistem de pe noile tablete și să sperăm că producătorul va oferi upgrade-uri.

Plusuri: Androidul e la o versiune destul de bună, e fiabilă, bateria ține mult, bluetooth, spațiu de stocare generos etc.
Minusuri: nu prea are.

Asus MeMO Pad HD 10 ME102A-1B018A e o alegere bună doar lipsa portului HDMI ar putea fi un minus dacă doriți să folosiți tableta precum un media player portabil. Deasemenea puteți conecta tableta chiar și când vă jucați jocuri, iar un ecran mai mare ar fi mai binevenit. Jos e un clip interesant .

Lasă un comentariu