Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A017A, tabletă cu Kitkat

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A017A e o tabletă ieftină cu componente hardware performante, software actualizat și design plăcut. Chiar dacă e ceva mai mare decât cele cu ecrane de 7 inci, poate fi ținută într-o mână, iar greutatea e relativ aceeași de aproximativ 300 grame. Jos e o poză cu o tabletă similară și sunt serii precedente care arată la fel, doar unele componente diferă (dar și versiunea de Android e diferită). Aceasta nu e cu 3G, dar există unele serii cu ecran de 7 inci care le puteți lua în considerare. Bineînțeles, sunt oferite de același producător.

Alternative sunt destule, depinde de ce aveți nevoie și cam cât vă este bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Display-ul său e destul de bun deoarece unghiuri de vizibilitate sunt mari și detaliile sunt destul de multe. Imaginea e una 800p deci e HD și se pot viziona filme sau clipuri la o calitate video decentă. Ca și dotări are: un spațiu intern de 8GB, 1Gb RAM, cameră web, două difuzoare, slot pentru car, WiFi, bluetooth și altele. Nu diferă aceste dotări cu mult față de cele ale altor tablete. Camera foto principală nu are un senzor mare, deci fotografiile nu vor oferi multe detalii.

Bateria oferă cam 10 ore de autonomie și depinde de aplicații folosite, luminozitate ecranului și tehnologiile wireless folosite. Poate ca vor exista niște upgrade-uri la versiuni mai noi deoarece acesta nu e ultimul Android. E vorba de versiunea 4.4 KitKat și chiar și JellyBean e o alegere bună.

Plusuri: are GPS, funcția Miracast, cel mai recent Android, fiabilitate, spațiu de stocare suficient, difuzoare stereo etc.
Minusuri: nu are 3G.

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A017A e o alegere bună pentru cei care nu vor ceva scump, dar țin la fiabilitate și performanță. Nu prea există aplicații sau jocuri care să necesite componente hardware atât de performante. Poate că un laptop ar fi mai util dar dotările cam diferă adică nu veți găsi unitate DVD, tastatură fizică, USBuri, port LAN etc. Oricum multe dotări vor fi eliminate sau înlocuite cu altele mai bune deoarece tehnologiile avansează.

Te-ar mai putea interesa