Asus MeMO Pad 7 ME572CL-1A002A, tabletă cu 3G

Asus MeMO Pad 7 ME572CL-1A002A e un dispozitiv cu 3G și cu un ecran de 7 inci care are rezoluție Full HD. Eu vreau să insist mai mult asupra faptului că are 3G. Acest lucru e foarte util în cazul în care vreți să folosiți gadgetul la lucru ori dacă aveți nevoie permanentă de Internet. Știu că puteți avea parte de Internet gratis prin wi-fi, dar ce se întâmplă în zonele unde nu există routere care să ofere Internet?

Dacă ne uităm la costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care vine cu o portabilitate extinsă (bateria ține vreo 10 ore… depinde de ce faceți cu aparatul) și cu performanțe excelente.
Alături am pus și o poză așa încât să poți vedea cum arată. Cred că observi că e pătrățoasă și destul de asemănătoare cu telefoanele Nokia, doar că e mai mare.

Tableta
Tableta

Specificații care ne-ar interesa la modelul acesta ar fi ecranul de 7 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, că are procesor Intel quad core, 2GB memorie RAM, 270 grame și Android 4.4. Să nu uităm și de suportul 3G de care ziceam la începutul articolului.
Evident că multă lume ar fi fost interesată de Android 5, dar puteți instala un launcher și un pachet de icoane așa încât să imitați Android Lollipop. Poate că la un moment dat va fi disponibilă și această versiune, dar cred că cei de la Asus vor trebuie mai întâi să-și adapteze interfața Zen.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție deloc mare, că arată bine și că vine cu toată tehnologia de care ai nevoie pentru a îți termina treaba rapid și pentru a accesa informația rapid.
Nu pot să zic că ar avea vreun minus, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut mai mult spațiu. Dacă și pe tine te deranjează că are doar 16GB spațiu atunci poți cumpăra un card Micro SD de maxim 64 de giga. 😉

Dacă vrei o tabletă cu care să ai conexiune la Internet chiar și în câmp atunci cu acest model cred că ai face o alegere bună.
Pentru a vă face o părere despre tabletă am pus alături un clip.

Te-ar mai putea interesa