Asus MeMO Pad 7 ME572C-1G002A, tabletă ieftină cu KitKat

Tabletele de la Asus sunt tot mai populare deoarece sunt ieftine, performante și au cel mai nou Android. Asus MeMO Pad 7 ME572C-1G002A e un astfel de model însă nu are 3G, funcție telefon sau un ecran foarte mare. Impresionează prin performanțele sale în jocuri, aplicații dar și prin claritatea imaginii. Există puține tablete cu ecran FullHD de 7 inci, iar pentru anul viitor s-ar putea să vedem chiar și cu ecran 4K. Tabletele compacte sunt destul de utile pentru cei care vor un gadget portabil iar autonomia are și ea un rol destul de important.

Atunci când optați pentru un brand cunoscut, alegeți și o autonomie mai bună deoarece tabletele chinezești au o baterie mai slabă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Configurația acestei tablete e cu Intel Quad Core iar pentru redarea de jocuri, e suficient chiar și acesta. Pe partea de imagine are un ecran de 7 inci cu imagine de 1920 cu 1200 pixeli, iar datorită panoului IPS unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade. Majoritatea tabletelor au ecran HD iar la cele foarte ieftine imaginea e doar 600p. E bine ca imaginea să fie mai detaliată deoarece nu mai trebuie să măriți de fiecare dată când navigați ori citiți ceva.

Are mai multă memorie RAM decât o tabletă obișnuită, iar pentru anul viitor, s-ar putea să vedem mai multe astfel de tablete (tehnologiile se tot ieftinesc). Nu cred că veți avea nevoie de un card de memorie deoarece 16GB de spațiu intern e mai mult decât suficient, totuși utilizabil e ceva mai puțin.

Camera foto principală e superioară celei frontale, însă cea de 2MP e mai mult pentru convorbiri video. O tabletă oferită de un brand cunoscut va primi chiar și actualizări software.Dacă nu vă place culoarea, există 2 variante pe negru și roșu (doar partea din spate are culoare diferită).

Plusuri: senzorii, versiunea de Android, până la 11 ore de utilizare, ecran 1200p, multitasking și suportă carduri mari.
Minusuri: nu are 3G.

Chiar dacă Asus MeMO Pad 7 ME572C-1G002A nu are 3G poate că nici nu ați fi folosit o astfel de conectivitate deoarece e nevoie de o cartelă SIM cu abonament sau credit generos. Prin WiFi viteza de transfer e decentă și ține și de routerul ales. Dacă aveți mai multe gadgeturi cu conectivitate WiFi, vă recomand un router cu suport WiFi ac.

Te-ar mai putea interesa