Asus MeMO Pad 7 ME572C-1C002A, tabletă Full HD ieftină

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME572C-1C002A e una performantă iar designul e ceva mai pătrățos (are conțuri). Nu cred că are o formă incomodă, depinde cum veți să o folosiți. Poate fi ținută în plan vertical sau în plan orizontal. Nu are un ecran așa de mare, motiv pentru care nici dimensiunile tabletei nu sunt prea generoase. Poate fi ținută într-o singură mână de un adult iar cu cealaltă mână puteți tasta.

Din poza de jos se poate observa că interfața e aceeași și poate fi schimbată cu un launcher, dar nu văd de ce ați face-o. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Procesorul Intel Z3560T de 1.8 GHz e prezent pe multe alte tablete iar placa video e cea G6430. Poate reda orice joc sau aplicație, iar interfața sistemului e destul de fiabilă. Ecranul tabletei e de 7 inci, deci nu e foarte mare însă nu orice tabletă are un ecran 1200p. Puteți reda conținut media de calitate și nu mai trebuie să măriți scrisul pentru a citi.

Chiar și memoria RAM e mai mare și astfel multitaskingul e ceva mai bun – 2GB. Android 4.4 KitKat nu necesită multe resurse hardware dar pentru aplicații mai multe e nevoie de un plus de performanță. Are două camere foto, cea frontală e utilă atunci când socializați ori vreți să faceți un autoportret, iar cea principală e utilă pentru înregistrare video ori realizarea de fotografii.

Pe partea de dotări are și port micro USB, bluetooth, slot pentru card, WiFi etc. Ieșirea video HDMI putea fi de folos însă autonomia nu e foarte mare atunci când vreți să redați un film (dacă vă gândiți să folosiți tableta ca media player).

Plusuri: ecran 1080p, spațiu de stocare mare, autonomie mare, Miracast, configurație bună etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gadgeturile cu Android sunt destul de ieftine și performante, motiv pentru care Asus MeMO Pad 7 ME572C-1C002A poate fi o alegere bună chiar dacă inițial ați vrut un laptop. Sistemul de operare e diferit, însă aplicații similare veți găsi și în Google Play. Prezentarea de mai jos e cu o tabeltă identică, dar există și alte culori (spatele e colorat diferit).

Te-ar mai putea interesa