Asus MeMO Pad 7 ME572C-1A003A, tabletă 64 bit

Asus MeMO Pad 7 ME572C-1A003A e o tabletă PC care vine cu ceva nou spre deosebire de alte modele, mai exact cu faptul că are suport pentru 64 biți (procesorul Intel Z3560 e unul pe 64 biți). Ce înseamnă acest lucru pentru dvs? În mare parte nimic spectaculos, dar trebuia menționat faptul că e pe 64 bit deoarece am văzut că au lăudat foarte mult acest aspect.
Tableta se adresează în principal celora care vor un dispozitiv cu ecran mare de 7 inci cu care să intre pe net, să se joace jocuri ori cu care să se uite la filme.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat care arată excelent și care are o portabilitate care nu poate fi întrecută de prea multe dispozitive similare – 11 ore.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care te-ar interesa la modelul de față sunt procesorul quad core Intel Z3560, ecranul de 7 inci (cu panel IPS și ecran Full HD) și memoria RAM de 2GB. Pe partea soft acest model vine cu Android 4.4 și spațiu de stocare de 16 giga. Era interesant dacă venea cu Android 5, dar probabil că la un moment dat o să vină și un update la acest nou OS. (Adevărul e că aspectul Android 5 poate fi imitat cu ajutorul unui launcher precum Nova și a unui pachet de icoane).

Pro achiziția unui aparat precum acesta ar fi portabilitatea, că arată bine, că e foarte performant și că poate fi utilizat cu ușurință de oricine.
Contra achiziției ar fi că nu are 3G, dar probabil că poate fi conectat un dongle 3G.

De final pot spune despre aparatul acesta că arată bine și că e foarte util. Gândește-te că o să poți intra cu el foarte ușor pe internet – în maxim un minut, pe când cu un laptop intri în 5 minute sau poate mai mult (bootarea durează vreo 2 minute, iar deschiderea browser-ului durează și ea destul de mult).
Or să întrebe unii ce e mai bun dintre acesta și un iPad, iar eu nu pot decât să recomand Asus-ul de față. Avantajele unei tablete cu Android ar fi extensibilitatea și că are un preț mult mai mic decât prețul oricărei tablete Apple.
Alături poate fi văzut mai bine cum arată acest aparat și ce poate face.

Te-ar mai putea interesa