Asus MeMO Pad 7 ME176C-1E048A, tabletă neagră de 7 inci

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1E048A e o tabletă destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere și e ieftină pentru că nu e cea mai bună tabletă de 7 inci, iar conectivitate 3G lipsește. Dacă aveți nevoie de acest tip de conectivitate puteți alege funcția WiFi hotspot a telefonului. Din poza de jos reiese că nu e foarte mare și deci poate fi ținută într-o mână. Există tablete de 8 până la 10 inci care sunt ceva mai performante și mai mari. Ecranul influențează greutatea tabletei dar și dimensiunile ei. Sunt alternative bune la un laptop sau desktop deoarece vă puteți conecta rapid la internet iar unele aplicații pot mări funcționalitatea ei.

Prețul mi se pare destul de bun și nu orice brand oferă astfel de gadgeturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core Z3745 de 1.3 GHz e perfect pentru jocuri sau orice altă aplicație. Sistemul de operare Android 4.4 Kitkat e fluid și așa, nu e nevoie de componente hardware foarte performante. Doar Windowsul consumă ceva mai multe resurse dar și tabltele cu acel sistem consumă mai mult.

Ecranul de 7 inci are o imagine 800p iar panoul e destul de bun – IPS. Pe partea de memorie are 8GB spațiu de stocare și 1GB memorie RAM, deci multitasking-ul e bun și se pot instala multe aplicații. Pentru cei care vor să stocheze mai mult, există carduri de memorie. Are dotări bune și care sunt acceptabile pentru un așa preț.

Plusuri: are cel mai nou Android, preț bun, bluetooth, ecran HD, autonomie maximă de 9 ore, configurație bună și fiabilitate.
Minusuri: nu are.

După părerea mea, nu e suficient ca o tabletă să fie și ieftină, e important să fie oferită și de un brand cunoscut (fiabilitatea e importantă). Asus MeMO Pad 7 ME176C-1E048A e o astfel de tabletă și nu e singura, dar din numele său reiese că e vorba de o generație mai nouă. Din clipul de jos vă puteți face o idee ușoară despre cum ar putea arăta (cam toate modelele Memo Pad 7 arată la fel, unele pot să fie chiar și pe alte culori și aici mă refer doar la spate).

Te-ar mai putea interesa