Asus MeMO Pad 7 ME176C-1D047A, tabletă albastră

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1D047A e o tabletă a anului 2014 care se remarcă printr-un ecran mare de 7 inci cu rezoluție HD și prin faptul că are sistem de operare Android KitKat. Față de alte modele aceasta are un procesor quad core, iar legat de RAMi trebuie spus că sunt 1GB. Deci, vorbim despre o tabletă care poate fi utilizată la navigat pe web, jocuri și văzut filme HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat cu ușurință de oricine. O să vedeți că e mult mai ușor de folosit decât un laptop, iar accesul la Internet e instant.

Tableta
Tableta

Niște specificații interesante ar fi procesorul Intel Z3745 (cu patru nuclee), memoria RAM 1GB și spațiul de stocare de 8GB. Pe partea de sistem de operare stă foarte bine deoarece are cel mai nou Android și poate că pe viitor o să primească Android 5.
Ziceam că spațiul e de 8GB, însă utilizabil e doar vreo 2-4GB, restul fiind utilizat de sistem și de aplicațiile preinstalate. Dar, puteți extinde memoria folosind un card întrucât acest aparat suportă carduri de până la 64 de giga.
Ca porturi interesante ar fi wireless, USB și bluetooth. Nu are 3G și nu știu ce adaptoare 3G ar fi compatibile cu acesta.

Lucruri care le vei aprecia la tableta aceasta sunt fiabilitatea, că pot fi instalate jocuri, că are două camere (una web și una care poate filma/fotografia) și ecranul măricel de 7 inci care are rezoluție 1280×800 pixeli.
Lucruri la care ar fi putut sta mai bine ar fi fost existența unui procesor octa core și a 2GB memorie RAM.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să poată fi utilizat cu succes la jocuri și citit informație pe net atunci o tabletă precum aceasta ar fi o soluție excelentă. Nu e deloc greu utilizat chiar și de persoane de 40-50 de ani deoarece totul e touch. O să vedeți că e un cadou perfect pentru părinți, dar și pentru copilul dvs (dacă are peste 4 ani).
Alături puteți vedea și un review video la acest aparat.

Te-ar mai putea interesa