Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A, tabletă pe roșu

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A e un model pe roșu dar nu e în totalitate pe acea culoare (doar spatele e pe roșu). Există tablete identice dar culoarea e diferită iar partea din față e aceeași. Fundalul interfeței e diferit și se asortează în principal cu spatele tabletei. Totuși, la varianta pe alb veți observa că toată tableta e pe alb. Poate că o culoarea albă e mai elegantă și iasă mai ușor în evidență. Dacă culoarea nu are un rol prea important, atunci cu siguranță veți găsi multe tablete care să se încadreze în buget. Tabletele sunt tot mai ieftine dar și puternice astfel că sunt alternative bune la alte gadgeturi portabile.

Pe partea de buget, ei bine, nu aveți nevoie de o sursă de finanțare mare. Deci dacă nu v-ați putut permite un laptop sau o tabletă scumpă, acesta poate fi perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Intel Z3745 de 1.3 GHz poate părea prea performant deoarece are 4 nuclee, dar e nevoie de el în jocuri sau aplicații. Cu cât e mai bun acel procesor cu atât tableta se mișcă mai bine. Ca oricare alt procesor de tabletă și acesta are o placă video corespunzătoare. Tabletele sunt bune chiar și pentru cei pasionați de jocuri iar grafica e decentă și ține de jocul ales.

Ecranul de 7 inci are o imagine de tip 800p iar ecranul e de tip LED. Calitatea imaginii e decentă dar cred că putea fi și mai bună dacă s-ar fi optat pentru o rezoluție și mai mare. Și așa e mai bun decât un un ebook iar la capitolul autonomie, 9 ore de redare video mi se pare satisfăcător. Pe partea de memorie RAM are o plăcuță de 1GB care asigură un multitasking bun.

Plusuri: autonomie mare, are o versiune destul de bună de Android, cameră principală de 5MP, GPS și ecran HD.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Tabletele de la acest brand sunt alegeri destul de bune, iar Asus MeMO Pad 7 ME176C-1C047A poate fi o recomandare. Din numele său reiese multe informații (dimensiunea ecran, generație și serie).

Te-ar mai putea interesa