Asus MeMO Pad 7 ME176C-1B053A, tabletă de 7 inci

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1B053A e o tabletă nouă motiv pentru care are și Android 4.4 KitKat, care e ultima versiune de Android. E disponibil pe multe culori, dar pe alb și negru parcă e mai plăcută. Dacă nu vă place cum arată sau că e prea mică, există alternative mai mari chiar și de la alți producători. Interfața sa e destul de simplă dar poate părea complicată dacă o comparăm cu cea a altor sistem de operare. Trebuie să recunosc că noile tablete sunt tot mai ieftine și performante, dacă le comparăm cu vechile modele. Nu are sens să optați pentru o tabletă mai veche care are un sistem de operare inferior.

Prețul acestui gadget cu Android mi se pare destul de bun comparativ cu alte gadgeturi portabile care pot avea software diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său Quad-Core numit Z3745 e perfect pentru o tabletă nouă și pentru acel sistem de operare. Ecranul său e unul destul de bun având în vedere că diagonala sa nu e una chiar mare – 7 inci. Poate mulți dintre voi ați fi avut nevoie de o imagine ceva mai detaliată, dar una 800p mi se pare satisfăcătoare.

Ca și dotări are: două camere web, slot pentru carduri, bluetooth, WiFi, USB etc. Bateria sa e foarte bună comparativ cu cea oferită de alte tablete. E o tabletă destul de portabilă care mi se pare normal să fie că doar are un ecran de 7 inci. Are chiar și GPS, deci poate fi folosit ca un sistem de navigație dar e nevoie de un program de navigare, în caz că nu aveți un acces la internet în apropiere.

Plusuri: are cel mai nou Android, autonomie maximă de 9 ore, are două camere foto, fiabilă și performantă.
Minusuri: are doar ecran HD.

Asus MeMO Pad 7 ME176C-1B053A e o tabletă destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere și care nu se poate compara cu una premium (care are și un preț mult mai mare). Jos am pus un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee.

Te-ar mai putea interesa