Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1G016A, tabletă roz

Tableta Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1G016A e un model de culoare roz ideală pentru „ea” și care poate fi considerat cadoul ideal. Face parte dintr-o serie nouă de tablete care disponibilă în multe culori, însă configurațiile sunt cam aceleași. Din câte am observat, înlocuiește seria Transformer deoarece arată similar doar că nu oferă aceeași baterie și dimensiunile sunt diferite. E chiar mai ușoară decât alte tablete de 10 inci de la Asus și măsoară o grosime de numai 1 cm. Eu o recomand deoarece nu-i lipsește nimic în acest buget, chiar și software e destul de nou chiar dacă nu are cea mai nou versiune. Nu știu dacă au fost lansate și accesorii, dar huse compatibile veți găsi de la modelele predecesoare iar tastaturi veți găsi destule deoarece tableta are bluetooth. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că doar spatele e colorat și e mai bine așa deoarece e mai elegantă. Mai sunt și alte culori: alb și albastru. Dar s-ar putea să fie și o variantă pe negru dacă nu mă înșel.

Pe roz
Pe roz
Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul Tegra 3 T30L de 1.2 GHz e cunoscut pentru cele patru nuclee și deci pentru performanțele sale. Are și un procesor grafic care e unul foarte bun deoarece poate reda cele mai sofisticate jocuri și filme 1080p. Chiar dacă ecranul său de 10.1 inci e unul HD, are ieșire HDMI care devine utilă atunci când vreți să vizionați un filme pe un TV FullHD. Bineînțeles acel ecran e unul IPS care oferă unghiuri excelente de vizibilitate, astfel că imaginea e clară din price unghi.

Memoria RAM e una de 1GB iar cea internă e de 16GB (din care utilizabilă e ceva mai mică datorită sistemului de operare). Dotările sale probabil că le știți și de la alte tablete asemănătoare dar din seriile precedente. Deci nu aduce îmbunătățiri pe partea de dotări. Autonomia e sufcientă chiar dacă nu e la fel de mare ca la modelele anterioare – 8 ore și ceva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate face față oricărui jos, fluiditate, calitatea materialelor, ecran clar, Android 4.1 și spațiu intern satisfăcător.

Minusuri: autonomia maximă numai e de 10 ore.

Concluzie

Asus ME301T-1G016A e cea mai bună recomandare, iar dacă vreți neapărat pe roz, trebuie să știți că sunt puțin producători care oferă mdoele pe astfel de culori și care să prezinte un nivel de fiabilitate așa de ridicat.

Te-ar mai putea interesa