Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1B019A, tabletă albastră

Pentru cei în căutarea unei tablete ieftine cu ecran de 10 inci cred că modelele Memo Pad 10 Smart ar fi foarte bune din perspectiva prețului și a caracteristicilor. Un model care mie îmi place destul de mult e Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1B019A și asta pentru că are culoarea albastră (există un MeMO Pad 10 pink și un MeMO Pad 10 white), procesor Tegra 3 și Android 4. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din această cauză cred că o să vă permiteți un card de memorie compatibil.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă tablet PC-ul, mai exact că are un ecran mare de 10 inci și că fața e neagră. Dacă sunteți o persoană care are grijă de lucrurile sale atunci cred că nu ar strica să luați și o husă compatibilă pentru atunci când o transportați în diferite locuri.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Faptul că vine cu procesor Tegra 3, 1GB memorie RAM și alte caracteristici de top e un lucru surprinzător pentru o tabletă așa de ieftină. Dacă la Nexus 10 nu era prezent un cititor de carduri, modelul acesta are suport pentru carduri… lucru destul de util. Memorie internă de 16GB e mare, dar sunt unii cărora nu le ajunge.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; portabilitatea e normală datorită bateriei care ține circa 8 ore; ecranul are rezoluție HD și panel IPS ceea ce garantează imagini calitative, indiferent de la ce unghi te-ai uita imagini sau filme; vine cu cel mai nou sistem de operare mobil – Android 4 – ceea ce vă garantează că o să vă puteți juca jocuri noi și instala diferite aplicații.
Contra: greutatea e de undeva la 500 de grame.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă modernă cu brand pe ea atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Din clipul de alături se poate vedea cât de bine arată, iar despre utilizare trebuie menționat că e un gadget ușor de folosit chiar și de către copii.

Un comentariu la „Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1B019A, tabletă albastră”

  1. E un model pe care am reusit sa-l testez si m-a impresionat placut. Ramane sa-l achizitionz in curand.

Lasă un comentariu