≡ Meniu

Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1B019A, tabletă albastră

Pentru cei în căutarea unei tablete ieftine cu ecran de 10 inci cred că modelele Memo Pad 10 Smart ar fi foarte bune din perspectiva prețului și a caracteristicilor. Un model care mie îmi place destul de mult e Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1B019A și asta pentru că are culoarea albastră (există un MeMO Pad 10 pink și un MeMO Pad 10 white), procesor Tegra 3 și Android 4. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar din această cauză cred că o să vă permiteți un card de memorie compatibil.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă tablet PC-ul, mai exact că are un ecran mare de 10 inci și că fața e neagră. Dacă sunteți o persoană care are grijă de lucrurile sale atunci cred că nu ar strica să luați și o husă compatibilă pentru atunci când o transportați în diferite locuri.

Din față

Din față

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Faptul că vine cu procesor Tegra 3, 1GB memorie RAM și alte caracteristici de top e un lucru surprinzător pentru o tabletă așa de ieftină. Dacă la Nexus 10 nu era prezent un cititor de carduri, modelul acesta are suport pentru carduri… lucru destul de util. Memorie internă de 16GB e mare, dar sunt unii cărora nu le ajunge.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; portabilitatea e normală datorită bateriei care ține circa 8 ore; ecranul are rezoluție HD și panel IPS ceea ce garantează imagini calitative, indiferent de la ce unghi te-ai uita imagini sau filme; vine cu cel mai nou sistem de operare mobil – Android 4 – ceea ce vă garantează că o să vă puteți juca jocuri noi și instala diferite aplicații.
Contra: greutatea e de undeva la 500 de grame.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă modernă cu brand pe ea atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Din clipul de alături se poate vedea cât de bine arată, iar despre utilizare trebuie menționat că e un gadget ușor de folosit chiar și de către copii.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mihai

    E un model pe care am reusit sa-l testez si m-a impresionat placut. Ramane sa-l achizitionz in curand.

Lasă un comentariu