Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1A020A, tabletă albă

Tableta Asus MeMO Pad 10 Smart ME301T-1A020A e o tabletă accesibilă dacă luăm în considerare producătorul și configurația. E un producător care concurează cu Samsung, Lenovo, Acer etc., iar spre deosebire de acei producători, acesta oferă performanță la prețuri bune. De exemplu această nouă serie va înlocui seria Transformer deoarece oferă o configurație similară, arată cam la fel și prețul e chiar mai bun. Ca și deosebiri, a observat că e mult mai ușoară iar bateria nu mai ține 10 ore ci 8 ore și jumătate. Deci diferența de preț ar fi justificată. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E disponibilă în vreo patru culori, dacă nu mă înșel, iar designul, prețul și configurația sunt aceleași indiferent de modelul ales.

Din față
Din față
Pe roz
Pe roz

Specificații tehnice

Procesorul său e destul de cunoscut pentru performanțele grafice și cele patru nuclee – Tegra 3 T30L de 1.2 GHz. Poate reda orice joc pentru Android și orice filme fie el și 1080p. Ecranul de 10 inci nu e unul simplu ci unul IPS multi-touch care acceptă gesturi cu maxim 10 degete. Panoul său e unul OGS iar rezoluția ecranului e una HD. Pe partea de memorie are 1GB RAM și 16GB memorie internă. Nu cred că mai e nevoie de un card de memorie însă dacă vreți să vizionați filme, v-aș recomand unul de 4 sau 8GB.

La capitolul multimedia are difuzoare stereo, cameră web de 1.2 MP, cameră principală de 5 MP, ieșire audio etc. Porturile sale sunt cele obișnuite: USB și HDMI. Ambele sunt de tip micro adică necesită un cablu special. Ca și tehnologii wireless are: bluetooth și WLAN. Deci se poate conecta o tastatură wireless pentru situații le în care stați pe net sau folosiți o aplicație office. Nu trebuie să uitați de un router wireless dacă o folosiți des acasă și nici de o eventuală husă pentru momentele când plecați cu ea în oraș. Versiunea Androidului e 4.1 și mai mult ca sigur va primi un upgrade la 4.2, dar nu știu când va fi acel upgrade.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performanță oferită de procesor, ecran superb indiferent de unghi, Android 4.1, ușoară, subțire, calitatea construcției, disponibilă în trei culori dar codurile tabletelor sunt diferite.

Minusuri: autonomia nu mai e așa de mare, dar e satisfăcătoare.

Concluzie

Acest Asus ME301T-1A020A e o tabletă de 10.1 inci bună dacă nu vă interesează una cu Windows deoarece e prea scumpă și v-ați săturat de Windows deoarece și așa aveți un PC sau laptop cu Windows 8.

Te-ar mai putea interesa