Asus ME371MG-1B022A, Fonepad cu 3G

În momentul de față acest Fonepad Asus ME371MG vine pe grey – Asus ME371MG-1B022A și gold – Asus ME371MG-1I024A. E combinația perfectă dintre tabletă și telefon, iar ecranul de 7 inci nu e deloc mic… și nici prea mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care are și 3G așa încât să poată fi folosit cu succes ca telefon. Dacă analizăm bine prețul atunci vedem că e mai mic decât al unui S3 mini, în condițiile în care are un ecran de 7 inci cu rezoluție HD.

Aspect

Se poate observa că arată foarte bine, iar despre portabilitate trebuie spus că e foarte bună deoarece gadgetul cântărește circa 300 de grame, iar bateria ține până la 9 ore. Datorită ecranului de 7 inci o să încapă numai bine într-o husă compatibilă.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Caracteristici tehnice

Asus ME371MG-1B022A, e un aparat cu procesor Intel Atom de tip single core și cu un cip grafic SGX540. Memoria internă e de 16GB, iar la nevoie poate fi atașat un card de până la 32 de giga (vezi carduri compatibile). Pentru a-l putea folosi pe post de telefon e nevoie de un SIM și nu de oricare fel, ci  Micro SIM.
Un alt lucru foarte interesant e faptul că are GPS, deci e ca un telefon doar că are un ecran mare precum o tabletă.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e greu; bateria ține până la maxim 9 ore… poate și mai mult dacă nu vă jucați prea mult pe ea; vine cu un sistem de operare foarte bun – Android 4.1 – care e simplu de folosit de oricine; garanția e una foarte bună de 2 ani și poate fi mărită cu o extragaranție la maxim 4 ani; are multiple porturi și conexiuni printre care aș aminti bluetooth și USB Micro.
Contra: procesorul nu e unul dual core; memoria internă nu e chiar așa de mare… noroc că i se poate pune card; nu are HDMI, însă nu e exclus să apară și modele cu acest port.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui gadget pentru navigat pe Internet și pentru jocuri simple atunci modelul de față ar fi foarte bun. Bateria ține destul de mult, însă dacă o folosești la jocuri atunci o să te țină maxim 5 ore, iar la navigat pe Internet vreo 8 ore. Despre cum se prezintă puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu