Asus Max X541UA-GO1709, laptop cu i3-7100U și 4GB memorie RAM

Asus Max X541UA-GO1709 e un laptop din seria Vivobook X541UA, fiind dotat cu componente de generație nouă cum ar fi procesor i3 Kaby Lake, memorie RAM DDR4 și Eye Care (caracteristică la ecran care apără ochii de efectele dăunătoare ale luminii albastre).
Un laptop precum acest X541 e destinat sarcinilor multimedia, adică vizionat filme și jocuri nu prea complexe întrucât placa video nu e cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care ne ajută să ne terminăm treaba rapid (în cazul în care-l folosim la lucru) și să vedem filme la calitate maximă dacă îl folosim la filme.
Modelul de față e unul pe roșu, fiind o culoare unică. Nu e o culoare care deranjează, fiind foarte plăcută, iar praful nu se va vedea precum s-ar fi văzut pe un model alb sau negru.


Caracteristici

Acest laptop e unul cu o greutate de 1,9 kilograme, iar bateria ține undeva la 4 ore. Aceste lucruri fac ca portabilitatea sa să fie una extrem de bună.
Procesorul i3 7100u vine cu două nuclee, iar din această cauză scoate 3653 puncte la benchmark.
Ecranul laptopului e unul de 15 inci și are o rezoluție de 1366×768 pixeli. E un ecran ok pentru sarcini multimedia, iar pentru ca ochii să vă fie odihniți are Eye Care. Acest lucru face ca ecranul să afișeze mai puțină lumină albastră (despre care se știe că ne afectează negativ).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, hardul cu capacitate mare și procesorul performant (procesorul e cea mai importantă dintr-un laptop).
Contra ar fi că nu are SSD și cip grafic cu memorie dedicată. (Nu vă oprește nimeni să instalați un SSD în locul hardului.)

Concluzie

Dacă vă interesează un laptop care să arate bine și care să aibă hardware ok atunci îți recomand modelul de alături.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum se prezintă acest model.

2 comentarii la „Asus Max X541UA-GO1709, laptop cu i3-7100U și 4GB memorie RAM”

  1. Sunt mai multe modele în intervalul de preț specificat, dar două modele cu cel mai bun raport calitate-preț ar fi următoarele:

    Dacă pe viitor vei dori să faci laptopul mai rapid atunci poți pune un SSD de 120GB precum acesta în locul hardului și să folosești un rack extern sau hdd caddy pentru hard.

Lasă un comentariu